Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
Jedynaki bywają rozpieszczone 

Zbieram się z podłogiodeta89 pisze:albo kolegi![]()
taka laska bez bodyguarda? (chociaż nie wiem, czy świnia bez jajek może być bodyguardem skoro granatów przy sobie nie ma)

Madzior pisze:Zbieram się z podłogiodeta89 pisze:albo kolegi
taka laska bez bodyguarda? (chociaż nie wiem, czy świnia bez jajek może być bodyguardem skoro granatów przy sobie nie ma )

już sobie wyobrażam jak wsadzasz do tego białego pojemnika Szkatułę i młodą... a tu chlap, chlap na ściankach.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ściany będą ociekać....moczemodeta89 pisze:![]()
już sobie wyobrażam jak wsadzasz do tego białego pojemnika Szkatułę i młodą... a tu chlap, chlap na ściankach.

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
No ja mam nadzieję, że na wersji light się zakończy, nie chciałabym drugi raz przechodzić tego co z Chelsea 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

nie pękaj, będzie dobrze.
zresztą zawsze można umówić się z dziewczynami z Pzn na próbne spotkania, skoro Szkatuła jest wredotą.
zresztą zawsze można umówić się z dziewczynami z Pzn na próbne spotkania, skoro Szkatuła jest wredotą.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
gdzieś tam jest jakaś mała biedna świnka która nie wie co ją czeka.. u boku Szkatuły
żartuję! Mam nadzieję, że łączenie się uda.. przydałaby się jakaś "służąca" Szkatule która za nią odwalałaby najcięższą robotę (żebranie jedzenia
)

żartuję! Mam nadzieję, że łączenie się uda.. przydałaby się jakaś "służąca" Szkatule która za nią odwalałaby najcięższą robotę (żebranie jedzenia

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

A moze Szkatula sie nie dogadala z Chelsea bo sie nie lubily a z inna sie super fajnie dogada. Nie wiesz jak zareaguje na inne swinki i nie nastawiaj sie negatywnie tylko dlatego, ze sie nie dogadala wczesniej. Poprostu sie nie polubily. Jeszcze sie zdziwisz jak przyjedzie kolezanka dla Szkatuly i ja zdominuje