Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
stokrotkaS

Re: Bunia&Majka- pomóżcie!

Post autor: stokrotkaS »

Ojej ale się porobiło... :shock: Trzymam kciukasy :fingerscrossed: :pocieszacz: A Buni proszę przekazać żeby się nie bawiła w weterynarza .. :nono:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

O masz...to sobie narobila :nono:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Bunia pisze:

https://www.facebook.com/opowiesciswinskiejtresci

No jednak dr Judyta mnie namówiła na kołnierz, nie wiem co z tego będzie...
Casia

Post autor: Casia »

Bunia ! bo Ty mnie do zawału doprowadzisz :nono: ale ciesze się ogromnie , ze wszystko poszło dobrze. Wygladasz naprawdę niezle jak po takich przebojach - chyba ze to jaki fotoszop . Dla Klawisza Głownego to musisz być teraz baaaardzo grzeczna :peace: i miła
Teraz trzeba uwazac żeby nie zadrapała tych sznurów na szyi

Joanna Ty ja miałas na wykładzie?? nie zabierała czesto głosu :lol:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

O rety. Ale było. Choroba, nie mam teraz dostępu przez telefon do internetu i tyle mi umyka! Byłam rano w mv na 11, mogłam ją tam zawieźć. :glowawmur:
Jak Bunia?
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

na razie jakoś, właśnie zamieniłam jej kołnierz na kubrak ze skarpety, zdjęcie w komentarzu na fanpejdżu, bo to chyba był jednak kiepski pomysł z tym kołnierzem ... :think: boję się tylko czy skarpeta nie jest za ciasna ... ciężko powiedzieć. na razie bunia jako burrito w kocu siedzi u mnie na kolanach. wnerwia się i strzela z dyńki tylko jedzenie coś jej dziś średnio idzie, coś tam skubie ale nie tak jak zawsze. własnie siano lekko szatkuje. herbikeru sama z siebie nie chce. jak wróci tż będziemy karmić na chama.

dokładnie to bunia była na seminarium doktoranckim, kolega takim fajnym cichym głosem czytał referat że ani drgnęła :102:
Casia

Re: Bunia&Majka- kubraczek zagłady

W koncu miała dwa poważne mocne "sny" wiec pewnie wymeczona jest -dzielny Buniutek (doktorantka no no :ok: ) . Teraz żeby zaczęła normalnie jesc :fingerscrossed:
ANYA

Post autor: ANYA »

Biedny Buniaczek Kabaczek.
Jo a Ty robisz Dr? Co studiujesz? Bedziesz miala swinke z wyzszym wyksztalceniem :D
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

inglisz filolodżi :)

no pięknie, zaczyna mi kichać...przeziębiła się. co robić? czy baytril który dostaje na to pomoże?
Casia

nie znam tego leku, kurcze, dogrzewać na termoforku może ,swinka oziebia się znacznie podczas narkozy , wit C do pysia. To tak z moich spostrzezen i rad
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”