Jaka płetwa rekinia
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona - ech, nawrót choroby :(
Mam nadzieję, że wszystkie problemy jedzeniowo-brzuszkowe już się skończyły

-
Tysia
Re: Balbi i Fiona - ech, nawrót choroby :(
Co do stawu.. Moja Flora przestała mi jeść siano i 4 wetów nic nie stwierdziło. Dopiero piąty wpadł na to, że staw jest zwichnięty. Początkowo nie jadła siana, po 5 miesiącach około, miała problemy juz z karmą. I tak z dnia na dzień przychodziły problemy z innymi pokarmami, aż w końcu wylądowała na karmieniu ręcznym, plus starty ogórek, może marchewka, czesem jakiś listek wciągnęła. Często się krztusiła i wypluwała, wszystko zależało od dnia. Siekacze były proste, a przerosty trzonowców minimalne. Na rtg coś tam dr widział, że jest nie tak.. więc nie wiem.martuś pisze:Ale przy stawie żuchwowo-skroniowym to chyba w ogóle by nie jadła i siekacze miałaby starte po skosie?Bo u niej to jest problem z jedzeniem co kilka dni a nie cały czas...
Ciekawe czy Balbinka będzie chętnie jadła bobki koleżankiA jaki jej podajesz probiotyk? Może warto teraz zmienić na coś innego?
-
balbinkowo
Re: Balbi i Fiona - pomału wychodzimy na prostą :fingercross
Kurcze u nas zwichnięcie nie ma. Tak sądzę. Objawy też nieco inne...
oby to nie było to
Podaje Balbi od tygodnia codziennie po kilka bobków Fiony i jak dotąd (odpukać) bobeczki są wzorowe
martuś a płetwę rekina Balbi stawia jak jest zła, naburmuszona i gotowa do ataku
Podaje Balbi od tygodnia codziennie po kilka bobków Fiony i jak dotąd (odpukać) bobeczki są wzorowe
martuś a płetwę rekina Balbi stawia jak jest zła, naburmuszona i gotowa do ataku
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Czyli faktycznie groźny rekinek się z niej robibalbinkowo pisze:martuś a płetwę rekina Balbi stawia jak jest zła, naburmuszona i gotowa do ataku
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ohh
Faktycznie okrąglutka
Oby tak dalej 
-
katiusha
Mmmmm....doskonałe krągłości

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Brawo! Niech tyje i zdrowieje
Wspaniałe, że ma Fionkę która ją motywuje do jedzenia. A nie ma miękkich bobów po trawie? Dawałaś jej seler naciowy? Bo Szkatule bardzo zasmakował.
Ach jak apetyt świnki może cieszyć
Wspaniałe, że ma Fionkę która ją motywuje do jedzenia. A nie ma miękkich bobów po trawie? Dawałaś jej seler naciowy? Bo Szkatule bardzo zasmakował.
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
super wieści
niech się dalej ładnie zaokrągla
niech się dalej ładnie zaokrągla
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
balbinkowo
Właśnie po trawie nic jej nie jest, za to dziś po warzywkach plastelinowe boby się trafiły to zabrałam im warzywa, podałam Balbi specjał a'la Fiona i wszystko wróciło do normyDzima pisze:Brawo! Niech tyje i zdrowieje![]()
A seler naciowy jakiś czas temu odkryłyśmy i lubią go bardzo, zwłaszcza liście jak się trafią, ostatnio szaleją za cykorią