Porcello, sms nadal do Ciebie niewysyłalne
Puchate Siły Tormund chory
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Turbulencja i Grawitacja Puchate Siły Przyrody URODZINY
NO bo zielone to ma codziennie, a granulatu miesiąc bity i z hakiem na oczy nie widziała.
, dostałam wczoraj i znowu to samo. Tort zrobię, może wyzdrowiej i przyjdź na wizytę poadopcyjną 
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
To sie dogadamy w sposobnej chwili.
Imawerol pomaga, łysa polana juz prawie gładka, kolor cazrny tak czy inaczej, wiec ciężko cos więcej powiedzieć. Skróciłam kudły, ale tylko trochę, wymysliłam metodę podawania imawerolu - nabieram trochę do strzykawki, znajduję miejsce i polewam. Obywa się bez szaleństwa, a jak dotykałam to ho ho!
Imawerol pomaga, łysa polana juz prawie gładka, kolor cazrny tak czy inaczej, wiec ciężko cos więcej powiedzieć. Skróciłam kudły, ale tylko trochę, wymysliłam metodę podawania imawerolu - nabieram trochę do strzykawki, znajduję miejsce i polewam. Obywa się bez szaleństwa, a jak dotykałam to ho ho!
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
A Ty to byś dotykać chciała, no wiesz?
Ona ma bardzo małą granicę , a Ty się jej tam z łapami pchasz 
- sosnowa
- Kontakt:
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Dostała norkę na urodziny czy nie? Pokazywać!
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Jasne, że norkę pokazać. A najlepiej z dostojną jubilatką
.
I proszę przekazać Jej Szerokości najserdeczniejsze życzenia od moich zachwyconych kształtami, kolorami i puchatością panów.
I proszę przekazać Jej Szerokości najserdeczniejsze życzenia od moich zachwyconych kształtami, kolorami i puchatością panów.
- sosnowa
- Kontakt:
Norka wyjatkowo piekna, mięciutka i w czaderskie kolorki. Jej Szerokosć|Królowa Turbulencja na niej spała, więc obecnie nadaje się raczej do prania niż fotografowania
, ale baaaaaaaardzo dziekujemy,
Jej Włochatosć Księżna Grawitacja też się nas niej wylegiwała w przerwach między szaleństwem karnawału w rujo - to już nie tylko był turkot, ale autentyczne utututowanie
. Przez większosć nocy
Jak Turbula to znosi to ja nie wiem, może praktykuje pokorę.
Jej Włochatosć Księżna Grawitacja też się nas niej wylegiwała w przerwach między szaleństwem karnawału w rujo - to już nie tylko był turkot, ale autentyczne utututowanie
- sosnowa
- Kontakt:
Puchate Siły zostały bardzo dokładnie wykąpane w nizoralu, są więc jeszcze puchatsze
.
Turbula ma szlaban na walenie w kraty, ostatnio jak zaczęła, Grawitacja wyraźnie jej najpierw napyskowała "no co ty, zgłupiałaś? Nie zauważyłaś, że oni specjalnie się ociągają jak ty łupiesz?" a na ewidentne jojczenie "no ale ja chcę coś dobrego!" odparła " a myślisz, że ja nie? Odsuń się, ja się tym zajmę!" Po czym stanęła słupka na półeczce prezentując megapuchatość swego brzuchola i rozdarła się na całą chałupę łitu, łitu, łitu QUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, QUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, QUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, łitu, łitu, łitu
co dało natychmiastowe efekty. (Nawet sobie w takich razach da brzuchol przez kraty wymiziać, czego się nie robi dla cykorii.)
Ta rozmowa była tak czytelna, że wręcz niemal odbyła się po polsku
Turbula ma szlaban na walenie w kraty, ostatnio jak zaczęła, Grawitacja wyraźnie jej najpierw napyskowała "no co ty, zgłupiałaś? Nie zauważyłaś, że oni specjalnie się ociągają jak ty łupiesz?" a na ewidentne jojczenie "no ale ja chcę coś dobrego!" odparła " a myślisz, że ja nie? Odsuń się, ja się tym zajmę!" Po czym stanęła słupka na półeczce prezentując megapuchatość swego brzuchola i rozdarła się na całą chałupę łitu, łitu, łitu QUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, QUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, QUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, łitu, łitu, łitu
co dało natychmiastowe efekty. (Nawet sobie w takich razach da brzuchol przez kraty wymiziać, czego się nie robi dla cykorii.)
Ta rozmowa była tak czytelna, że wręcz niemal odbyła się po polsku
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Turbulencja i Grawitacja Puchate Siły Przyrody
Ujrzałam tę scenę oczyma duszy...