✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i malutki Wiewiórek✰
Chłopaki łobuziaki
Gery z Wiewiórem dogadują się w zamkniętej klatce? Ach mój piękny

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Tutti ja też zakupy przez internet ale jak jestem gdzieś to przecież muszę prezenty dla moich chłopców przynieść to wchodzę do zoologa po jakiś przysmak 
Dzima oni się dogadują rewelacyjnie! Jestem z nich dumna
Takie słodziaki co wszystko robią razem 
Dzima oni się dogadują rewelacyjnie! Jestem z nich dumna
-
katiusha
Czyli każdy ma swojego kompana
Tylko we czwórkę jest dym między Gerrym i Tasmanem, tak?
-
Assia_B
Szkoda, że u mnie nie ma takiej arystokracji, co to porządek trzyma
Ja sprzątam, a po 30 minutach wygląda prawie jak wcześniej
Ja też zakupy robię przez internet, ale też zdarza mi się kupić jakiś prezencik w zoologu... Wiem, że drożej... No, ale... czego się nie robi dla tych maluchów
Ja też zakupy robię przez internet, ale też zdarza mi się kupić jakiś prezencik w zoologu... Wiem, że drożej... No, ale... czego się nie robi dla tych maluchów
- Lilith88
- Kontakt:
No nie do końca tylko.. Tasman i Geronimo to jest istna nienawiść, ale Tasman ogólnie jest ciężkim przypadkiem i Onyx z nim też nie ma lekko, u Taśka i Czarnego mimo ciągle otwartej klatki są zgrzyty, Onyx jest niby łagodny ale jak sobie ubzdura, że coś jest jego to broni zawzięcie nawet przed moją ręką, a Tasman wie że wszystko jest jego i później są jazdy, bo Czarny sobie coś przywłaszczył, według Tasieńka Onyxowi wolno jeść jak on się naje a leżeć tylko tam gdzie on mu pozwoli, nawet nie to, że tam gdzie on nie leży tylko dokładnie w wyznaczonym akurat miejscu na ten moment. Sprzeczki są między nimi ciągle, ale potrafią się razem bawić co już jest plusem no i przede wszystkim krew się nie leje ani nawet nie próbują walczyć, tylko się przepędzają lub ostrzegawczo trzaskają po kuperkach ząbkami. Geronimo i Wiewiórek są zupełnie inni, tacy spokojni i prawie na wszystko sobie na wzajem pozwalają, jedzą razem, nawet ten sam kawałek ogórka, Wiewiórek wkłada głowę Geronimo do pyska jak do paszczy lwa i wyciąga mu ze środka jedzenie a Gery nic. Nie mówię, że wcale Geremu się nie zdarza pogonić malucha ale to naprawdę sporadyczne 
Assia to wcale nie pomaga, że w jednej klatce arystokracje mam, bo Tasieniek z Onyxem bajzel robią za 100
Assia to wcale nie pomaga, że w jednej klatce arystokracje mam, bo Tasieniek z Onyxem bajzel robią za 100
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
wspaniale chłopcy, docierajcie się to ciocia Dzima wpadnie was pomiziać
jeszcze trochę i przerwa od szkoły 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Kontakt:
chłopcy kazali przekazać, że czekają z niecierpliwością na ciocię 
- Lilith88
- Kontakt:
A oto idol mas.. GERONIMO!!

Odkąd jest z Wiewiórkiem i w dodatku z daleka od Tasmana zauważam postępy w jego zachowaniu, zdecydowanie jest spokojniejszy i już go tak wszystko nie płoszy ani nie denerwuje.
A tu największy pieszczoch Onyx zwany Czarnym
Ojj tula się tula niedźwiadek mój

Zdjęcia mnie zmartwiły, bo widać to czego nie widziałam gołym okiem.. Dużo łupieżu
Że sierść się sypie to wiem, że lekki łupież też ale na zdjęciu wcale na lekki nie wygląda, a myty był w weterynaryjnym szamponie.. Chyba czas na nizoral.

Odkąd jest z Wiewiórkiem i w dodatku z daleka od Tasmana zauważam postępy w jego zachowaniu, zdecydowanie jest spokojniejszy i już go tak wszystko nie płoszy ani nie denerwuje.
A tu największy pieszczoch Onyx zwany Czarnym

Zdjęcia mnie zmartwiły, bo widać to czego nie widziałam gołym okiem.. Dużo łupieżu
-
katiusha
Przystojniaki
Onyx wie do czego się przytulać