Moje świnki mają klatkę setkę, ale jak jesteśmy w domu to są praktycznie non stop otwarte i biegają po całym pokoju, w którym mają swój tunel, kapciocha, kocyk
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Assia_B
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i malutki Wiewiórek✰
Ja ostatnio znów w Leopardusie widziałam świnkę z zaropiałymi oczkami, na dodatek była mniejsza od Alvina, gdy do nas trafił... Zaczepiłam panią z obsługi i pytam czy z tą świnką wszystko w porządku... Powiedziała, ze wiedzą, że nie i przemywają jej oczka.. Ciekawe czym bo pewnie na weta szkoda im pieniędzy... Eh.. Małe biedaczki...
Moje świnki mają klatkę setkę, ale jak jesteśmy w domu to są praktycznie non stop otwarte i biegają po całym pokoju, w którym mają swój tunel, kapciocha, kocyk
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
hahaha.. chciałam to wczoraj napisać w wątku adopcyjnym twoich chłopaków, jak przeczytałam jaka byłaś podekscytowana i przeszczęśliwa, że jeszcze trochę i pewnie będzie przemeblowaniekoni pisze:racja Lilith...mam takie samo wrażenie...już pusta klatka wydawała mi się mała, jak ją umeblowałam, to już była ciasnota, a teraz jak już świnki w niej zamieszkały, to uważam, że minimum to powinno być z 160cm ( a przecież moja 120 jest). Więc u mnie pewnie będą zmiany wkrótce hahaLilith88 pisze: Swoją drogą patrzę na Tasmana i Onyxa w klatce 120cm i wydaje mi się ona za mała nawet na jednego z nich.. w 100cm sobie nie wyobrażam wcale dwóch świń.. już nie mówiąc o 60cmwięc nie rozumiem ludzi burzących się, że SPŚM ma chore wymagania..
-
katiusha
Jak tak was poczytuję, to klatka, którą właśnie stworzyłam także wydaje mi się ciut przymała 
- Lilith88
- Kontakt:
Katiusha nie przesadzaj, wygląda na sporą przynajmniej na zdjęciach 
-
tuttifrutti
hahahhaha jak tak dalej pójdzie to mieszkanie oddam wieprzowinom a sama wyniosę się do koleżanki 
-
katiusha
Wiesz, ze ja bym im cały pokój w klatkę zmieniła... Tylko na 45m2 raczej się nie da 
A aj chyba do piwnicy
A aj chyba do piwnicy
- Lilith88
- Kontakt:
Wy się śmiejecie a ja na prawdę salon mam przemeblować, żeby prawie pół świnkom oddać 
-
tuttifrutti
dajesz Lilith
ja to już się nie mogę doczekać jakiś foci 
- Lilith88
- Kontakt:
Wykąpałam Czarnego tzn. tylko jego dupkę i chciałam obciąć mu pazurki już drugi raz próbuje ale on się broni tak zawzięcie że się poprostu nie da.. Na dodatek teraz zaczął cały drżeć i to tak że razem z nim drżała moja ręka.. No i obcięłam mu z 6-7 pazurów i musiałam zostawić świniaka.. Zdecydowanie brak mi 3 ręki.. A Darek nie pomoże. Jedyny plus jest taki że po kąpieli się nie obraża tylko chcę tulić, zresztą jak wszystkie moje prosiaki 
- Lilith88
- Kontakt:
Były drobne porządki, odkurzyłam chłopakom i..
Tasieniek po wpuszczeniu do klatki rozsypał sobie jedzonko i się do niego "przytulił" a co będzie takie samotne w miseczce leżało..

No co się patrzysz? znów chcesz je wsypać do miseczki?

Tasieniek je prosto spod siebie, bo przecież nie ma nic lepszego! A Czarny robi bałagan za pomocą siana.

Tasman: Zrobiłem bałagan w klatce! mogę wrócić na wybieg..

Onyx: Poszedł na wybieg, przestał pilnować miski, mogę jeść!!

A srebrno-złota arystokracja bałaganu nie robi, kultura musi być!

Na tym zdjęciu wygląda jakby Wiewiórek był większy od Gerego, a on jest jak 1/4 ewentualnie 1/3 Gerusia xD
Tasieniek po wpuszczeniu do klatki rozsypał sobie jedzonko i się do niego "przytulił" a co będzie takie samotne w miseczce leżało..

No co się patrzysz? znów chcesz je wsypać do miseczki?

Tasieniek je prosto spod siebie, bo przecież nie ma nic lepszego! A Czarny robi bałagan za pomocą siana.

Tasman: Zrobiłem bałagan w klatce! mogę wrócić na wybieg..

Onyx: Poszedł na wybieg, przestał pilnować miski, mogę jeść!!

A srebrno-złota arystokracja bałaganu nie robi, kultura musi być!

Na tym zdjęciu wygląda jakby Wiewiórek był większy od Gerego, a on jest jak 1/4 ewentualnie 1/3 Gerusia xD