W każdym razie jak Gery jest na moich kolanach przed wybiegiem chłopaków to się wkłada i obserwuje albo próbuje wejść do środka.
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicze prośki Geronimo i Tasman z Onyxem już połącz
Gery jakby miał depresję
siedzi sam w pokoju i widac że mu smutno czasem go zabieram do kuchni żeby sobie z resztą przez kartki pogadał ale jak go do środka wypuściłam to tym razem on był spokojny chcial tylko obwąchać dry bedy a Tasiek go chcial zjeść.. Ja już za nimi nie nadążam.. Nie wiem który jest agresorem.. Może żaden, poprostu oni siebie nie trawią i już.. Tylko czemu na zmianę
W każdym razie jak Gery jest na moich kolanach przed wybiegiem chłopaków to się wkłada i obserwuje albo próbuje wejść do środka.
-
Assia_B
To nie fajnie, że Gery ma depresję... Szkoda, że chłopaki nie potrafią się dogadać w trójkę 
Co do siedzenia na wybiegu, to u mnie chłopaki biegają po całym pokoju, więc na wciąż jestem na ich wybiegu
Ale chyba im nie przeszkadzam - nie wyrzucają mnie 
Co do siedzenia na wybiegu, to u mnie chłopaki biegają po całym pokoju, więc na wciąż jestem na ich wybiegu
- Lilith88
- Kontakt:
No tak u mnie też ale chodzi mi o wybieg który maja zrobiony teraz w kuchni zamiast klatki na czas łączenia (ten co go widać na zdjęciach, wielki jak ponad 3 klatki 120), poprostu chciałabym żeby mieli taką wielką klatkę na stałe;)
Co do Gerego to serce mi pęka jak na niego takiego smutnego patrzę..
Mam nadzieje, że dogada się z jakąś świnką mam już dla niego zarezerwowanego jednego z laborantów, złotego agouti rozetka
pięknie by razem wyglądali
Jak się z nim nie dogada to chłopak pójdzie też do Taśka i Onyxa a Gery będzie miał jeszcze jedną szanse z maluchem który ma się dopiero urodzić z hodowli (może takiego malucha potraktuje łaskawie).. Jeśli nie zaakceptuje żadnego to nie mam siły na dalsze próby.. Bo wtedy już bym musiała oddawać świnki z adopcji z którymi się nie dogada z powrotem do SPŚM, a ja tak nie umiem, serce by mi pękło..
Co do Gerego to serce mi pęka jak na niego takiego smutnego patrzę..
-
Assia_B
Czyli planujesz dalsze doświnianie? Mam nadzieję, że Gery się dogada z jakąś świnką i będzie szczęśliwy... Szkoda, że teraz jest smutny 
- Lilith88
- Kontakt:
Plan był od początku pomysłu z adopcją że będą 2 świniaki brane żeby oba chłopaki miały towarzystwo
tyle że ostatnio nie wytrzymałam i zamówiłam jeszcze jednego z hodowli, bo marzę o świniaku z umaszczeniem black tan (czarny podpalany coś jak rottweiler
) lub black fox (zamiast rudych znaczeń są białe) no i się z zamierzonych 4 świń zrobi 5 
-
tuttifrutti
im więcej tym weselej
Oby Gery się z którymś dogadał... będzie miał taaaaaaki wybór to może się namyśli 
- Lilith88
- Kontakt:
No tak pewnie że lepiej więcej tylko mąż już fochy ma i mówi ze przesadzam
Ale jak zobaczy malucha to się zakocha jak ja
obiecałam mu że to ostatnie dwa będą wiec Gery musi się dogadać z którymś 
A tu wątek labo z moim cudakiem i świeżo dodane zdjęcie
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 2&start=30
Oczywiście mój jest złoty poczochraniec z drugiego zdjęcia
A tu wątek labo z moim cudakiem i świeżo dodane zdjęcie
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 2&start=30
Oczywiście mój jest złoty poczochraniec z drugiego zdjęcia
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Zawsze zostaje opcja, że labek przyjedzie na próbne łączenie i jeśli coś pójdzie nie tak to posiedzi u ciebie na dt.

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Kontakt:
Ale on jest piękny i ja go już nie oddam
Musi zostać!!
Gery z samym Onyxem jak został to było prawie dobrze wiec chyba jest szansa tylko musi być drugi spokojny samiec jak Onyx
tylko przy Gerym nie będę mogła iść spokojnie spać tylko będę musiała pilnować mocno na początku żeby sobie krzywdy nie zrobiły
ehh.. no ale damy radę 
Gery z samym Onyxem jak został to było prawie dobrze wiec chyba jest szansa tylko musi być drugi spokojny samiec jak Onyx
-
tuttifrutti
Ten zloty poczochraniec sliczny jest
Gery z ktorymś w końu musi sie dogadać, niech on już tak nie histeryzuje
bo serio wyślemy go za karę do konta
Gery z ktorymś w końu musi sie dogadać, niech on już tak nie histeryzuje