Jak tam chłopaki?
Lars i Mars - wesołe świnkochłopaki [CIESZYN]w DS
Moderator: silje
-
Leila
Re: Lars i Mars - wesołe świnkochłopaki [CIESZYN]
O.O serio? Ja tam zawsze kupowałam wszystko, w Ustroniu są w sumie 3 zoologiczne no ale cóż..
Jak tam chłopaki?
Jak tam chłopaki?
-
Różyczka94
No ja do zoologów chodzę albo po pokarm do szczurów i chomika albo jakieś akcesoria, ściółkę..
Chłopaki mają się świetnie
doskwiera im też upał
Chłopaki mają się świetnie
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Oni już dawno powinni być w DS... Chłopaki, nie zasiedzieliście się? Oni już zgodni są? Czy speedy zrobić Ci podmianę, kolorowe parki 
-
speedy
Moje słowa Cynthia, takie ślicznoty, a nadal szukają DS. Chyba im się u mnie zanadto podoba
Zgodni to oni są, czasami Mars przegoni Larsa od miseczki czy coś, ale to przecież w normie. Raz się tylko tak pokłócili - Lars ma teraz ranki, ale takie mniejsze.
Zgodni to oni są, czasami Mars przegoni Larsa od miseczki czy coś, ale to przecież w normie. Raz się tylko tak pokłócili - Lars ma teraz ranki, ale takie mniejsze.
-
speedy
A więc stwierdziłam, że chłopaki przeszli już okres "Nie będziemy wychodzić z domku, bo nas zjedzą" i są już teraz przynajmniej troche oswojeni, więc zrobiłam im obok całodobowy wybieg. Najpierw dałam im jako podłoże gazety, żeby zobaczyć, czy wogóle będą biegać - taki popcorning to chyba nigdy nie robili
Biegali, skakali i widocznie im się bardzo podobało, więc na drugi dzień kupiłam seni i tak to wygląda:

Wysłałam już do Panny Fiu Fiu filmik z chłopakami, więc kiedy wgra go na stowarzyszeniowego yt, to zaraz go tu wstawie
I żeby ktoś się nie dziwił, dlaczego klatka nie ma górnej części - nie ma tam bocznych drzwiczek(kto takie klatki produkuje?O.o), więc jest sama kuweta.
PS: Lars nie ma takich plamek, to tylko zabrudzone futerko od maści(betadine).

Wysłałam już do Panny Fiu Fiu filmik z chłopakami, więc kiedy wgra go na stowarzyszeniowego yt, to zaraz go tu wstawie
I żeby ktoś się nie dziwił, dlaczego klatka nie ma górnej części - nie ma tam bocznych drzwiczek(kto takie klatki produkuje?O.o), więc jest sama kuweta.
PS: Lars nie ma takich plamek, to tylko zabrudzone futerko od maści(betadine).
-
twojawiernafanka
Eee, no to chłopaki już oswojone widzę 
Moi na wybiegu zachowują się dwojako: jeśli zostawię norkę - nie wyściubiają z niej nosa (nawet ulubiona cykoria ich nie wywabiła), a jeśli norki nie zostawię - skulają się w kąciku i udają, że ich nie ma.
Larsik i Marsik są kapitalni, uwielbiam białaski!
Moi na wybiegu zachowują się dwojako: jeśli zostawię norkę - nie wyściubiają z niej nosa (nawet ulubiona cykoria ich nie wywabiła), a jeśli norki nie zostawię - skulają się w kąciku i udają, że ich nie ma.
Larsik i Marsik są kapitalni, uwielbiam białaski!
-
Leila
Dobra wiadomość dla chłopaków!
Moja mama zgodziła się na adopcję, jeśli tylko znajdzie się transport. Urzekły ją misie, ale to też zasługa mojej i mojej siostry walki o nich jak lwice
Teraz tylko czekamy na klatkę która ma przyjść pocztą i dzisiaj już najprawdopodobniej robimy wybieg dla świnek w moim pokoju
Mam tylko nadzieję, że w miarę szybko znajdzie się ktoś na WPA, żeby się jeszcze mama nie rozmyśliła 
Moja mama zgodziła się na adopcję, jeśli tylko znajdzie się transport. Urzekły ją misie, ale to też zasługa mojej i mojej siostry walki o nich jak lwice
-
twojawiernafanka
AAA, jakie cudne wieści! 
Jakby co, ja mogę u Ciebie zrobić WPA, musimy się tylko dogadać. Z transportem też coś się wymyśli, Ustroń nie jest tak daleko.

Jakby co, ja mogę u Ciebie zrobić WPA, musimy się tylko dogadać. Z transportem też coś się wymyśli, Ustroń nie jest tak daleko.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt: