✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
paprykarz
Re: ✰Wojownicze prośki Tasman, Geronimo i Onyx (zostaje!)✰
A zaraz wpadnie leśniczy i pogoni towarzystwo z lasu jak się kłótnie nie skończą
Czuwam
Co do reszty to się wstrzymam z gadką.
-
Nikodemcio
Szkoda, ze z moimi chłopakami tak latwo nie poszło. Gratuluje doświnienia 
-
paprykarz
Oby się chłopakom dobrze razem żyło

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dziękuję dziewczyny za dobre słowa i kciuki
a oto fotorelacja z dzisiejszego dnia

a to mój wczorajszy wyłożony, wtulony, stęskniony za panią Tasieniek

wgrywam filmiki na yt
jak tylko będą wrzucę 
Foggy też jestem w szoku.. kochany jestFoggy pisze:Już chodzi za Tobą? Wow, wyjątkowy jak nic! Też proszę o zdjęcia!
a oto fotorelacja z dzisiejszego dnia

a to mój wczorajszy wyłożony, wtulony, stęskniony za panią Tasieniek

wgrywam filmiki na yt
-
ka-ha
Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰
Lilith88 pisze: Karmy nie widziałam nie wiem w jakich proporcjach była mieszana..
I uwierzcie mi nie jestem przewrażliwiona na punkcie zwierząt.. A tak pozatym ka-ha co uważasz za przewrażliwienie, bo nie rozumiem? Przecież weterynarz potwierdził zły stan zwierzaka..
Nie widziała? To po co komentarze, że musiałabyć straszna? (to uważam za przewrażliwienie)
Elma "domem rodzinnym" byłam JA i z bólem serca przekazywałam go do adopcji. Moje świnki są karmione bardzo dobrze i mają doskonale zbilansowaną dietę( czasem wydaje mi się,że lepiej niż ja).Dostają witaminy i są zadbane. Sugeruję na przyszłość zanim się obsmaruje za uszami drugą osobę zastanowić się dwa razy bo myślenie nie boli a komuś można sprawić przykrość:levitation: .
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰
wiesz co nie chce mi się już denerwować.. mało mnie obchodzi co to było, fakt jet taki, że świnka była w złym stanie i trzeba ją doprowadzić do porządku nie wiem co jest powodem i zawsze może się zdarzyć, że świniak się rozchoruje ale wtedy należy iść do specjalisty i tyle..ka-ha pisze:Lilith88 pisze: Karmy nie widziałam nie wiem w jakich proporcjach była mieszana..
I uwierzcie mi nie jestem przewrażliwiona na punkcie zwierząt.. A tak pozatym ka-ha co uważasz za przewrażliwienie, bo nie rozumiem? Przecież weterynarz potwierdził zły stan zwierzaka..
Nie widziała? To po co komentarze, że musiałabyć straszna? (to uważam za przewrażliwienie)Czym Węgielek był karmiony nie wiem bo moją (odrobinę karmy przekazałam w sierpniu a mamy GUDZIEŃ) więc 4,5 miesiąca na mojej karmie ?? ?zastanawiające??? ...odnośnie przytyku do KARMY
![]()
![]()
Elma "domem rodzinnym" byłam JA i z bólem serca przekazywałam go do adopcji. Moje świnki są karmione bardzo dobrze i mają doskonale zbilansowaną dietę( czasem wydaje mi się,że lepiej niż ja).Dostają witaminy i są zadbane. Sugeruję na przyszłość zanim się obsmaruje za uszami drugą osobę zastanowić się dwa razy bo myślenie nie boli a komuś można sprawić przykrość:levitation: .
Dla mnie to koniec tematu, prosiak wyprany, ma leki i dochodzi do siebie, biega z Tasieńkiem po dry bedzie a nawet popcorninguje i to się liczy
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicze prośki Geronimo i Tasman z Onyxem już połącz
Cieszę się!
Ale nie chcę zapeszać
bo Geronimo przez kratki może ich skłócić
Super chłopcy oby tak dalej!
Jak wy teraz korzystacie z kuchni?
Chodzicie pomiędzy świniami?
Geronimo nie nawołuje Taśka?
Super chłopcy oby tak dalej!
To dobrze wróżyLilith88 pisze:
Jak wy teraz korzystacie z kuchni?
Geronimo nie nawołuje Taśka?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
tuttifrutti
jak oni słodko się trzymają razem dupka w dupkę
teraz to dopiero jestem zazdrosna! Ty lepiej bądź czujna w nocy... bo może się zdarzyć, że przyjdę po chłopców
Bardzo się cieszę, że póki co się dogadują i oby tak zostało
Onyx jest czadowy! Przypomina mi trochę Freda
Bardzo się cieszę, że póki co się dogadują i oby tak zostało
Onyx jest czadowy! Przypomina mi trochę Freda
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
na szybko wbiegłam na forum, bo muszę to napisać: jeśli kiedyś, kiedykolwiek uda Ci się zrobić zdjęcia całej trójcy to ja Ci to zdjęcie ukradnę i powieszę sobie na ścianie. toż to jest stado idealnie pokolorowane! 
a może jeszcze białaska dorzucisz...?
a może jeszcze białaska dorzucisz...?
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ona nie ma czasu ich pilnować, bo w nocy pilnuje Gero- po mojej wizycietuttifrutti pisze:Ty lepiej bądź czujna w nocy... bo może się zdarzyć, że przyjdę po chłopców![]()
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM