Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
... czyli łączenia nie będzie... Szkatuła poczeka, jej się nie śpieszyDzima pisze:Idę w sobotę do pracy

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Trochę dziewczyny pobiegały razem, Szkatuła chyba toczy w sobie jakąś wewnętrzną walkę, bo z jednej strony chciała być tam gdzie mopy, a z drugiej jak Zula się zbliżała to zgrzytanie i powtórka z rozrywki...eh
Potem trochę ją wymiziałam...moją wredną wredotę

Ma nieciekawe bobki, takie małe i śmierdzące, a nie dostawały ostatnio dużo zielonego
Tak Maniek kibicował Naszym podczas meczu z Hiszpanią, budził się tylko przy głośniejszych okrzykach

Potem trochę ją wymiziałam...moją wredną wredotę

Ma nieciekawe bobki, takie małe i śmierdzące, a nie dostawały ostatnio dużo zielonego

Tak Maniek kibicował Naszym podczas meczu z Hiszpanią, budził się tylko przy głośniejszych okrzykach

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
ojee, to są dopiero piękne łapeczki....i jakie podusie....śliczny "olewacz" 

Ślicznotka ;d cóż...może ona ma to co mój Harey...święte przekonanie, że to ona jest najcudowniejsza i każdy kto podważy jej wspaniałość dostanie po zębach ;p
Dzima daj Szkatule probiotyk na wszelki wypadek gdyby miala jakas niestrawnosc.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
jak to jest, że łapki każdego zwierzaka są takie słodkie
Ludzkie już nie bardzo
Ze Szkatułą faktycznie trudna sprawa.. u mnie na początku też różnie bywało.. wyszarpane futro raczej rzadko. Ale ja, jak tylko widzę, że coś się dzieje, to reaguję.. albo podchodzę, przytrzymuję, przeganiam.. albo chociaż "krzyczę"..

Ze Szkatułą faktycznie trudna sprawa.. u mnie na początku też różnie bywało.. wyszarpane futro raczej rzadko. Ale ja, jak tylko widzę, że coś się dzieje, to reaguję.. albo podchodzę, przytrzymuję, przeganiam.. albo chociaż "krzyczę"..
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nie tylko łapcie - jeszcze pyszczek, pupcia...dortezka pisze:jak to jest, że łapki każdego zwierzaka są takie słodkieLudzkie już nie bardzo
![]()

Tak sobie myślę odnośnie zachowania Szkatuły...Była badana pod kątem cyst jajnikowych? Może niechęć do innych świnek wiąże się z jakimiś dolegliwościami?
A Mańka po prostu uwielbiam

dortezka....małych dzieci stopy też słodziutkie...czyli ludzkie też mogą być fajniusie....ale fakt...ograniczenie wieku obowiązuje
Martuś...pupcia? oooo a tę część ciała to ja zaliczam do najmniej przyjemnych u świnek...ciągle z nich coś wychodzi, wypada, wycieka....fuj

Martuś...pupcia? oooo a tę część ciała to ja zaliczam do najmniej przyjemnych u świnek...ciągle z nich coś wychodzi, wypada, wycieka....fuj

Ostatnio zmieniony 02 lut 2015, 22:52 przez koni, łącznie zmieniany 1 raz.