Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Dzima »

katiusha pisze: Klatka to prawdziwy zamek księżniczek, jest boska. Strrrrasznie choruję na C&C i pewnie nie spocznę, aż się takiej dorobię. Tylko gdziee..?
Ja długo na kratki "chorowałam" :roll: Co jakiś czas ktoś na forum sprowadza. Ja zamawiałam z elką_w http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =57&t=3618
martuś pisze:Jak Szkatuła reaguje na psikanie ją wodą? Jeśli się boi i jej się nie podoba to za każdym razem jak podchodzi do Zuli i zgrzyta zębami to bym ją potraktowała ze spryskiwacza. A jeśli podejdzie spokojnie do Zuli to powinnaś ją nagrodzić czymś pysznym przygotowanym tylko na tę okazję. Moje grubasy w nagrodę dostają prasowany groszek więc po wszystkim co jest nieprzyjemne mają swoją nagrodę :szczerbaty: Tylko coś co jest nagrodą Szkatuła nie może dostawać na co dzień.
Rzeczywiście dobry pomysł. Ale jak ją karać jak mnie nie ma? :idontknow: To jest zołza, z nią nie wygram. Na Żyletę też tak zgrzytała, ale jej przeszło, bo ta po prostu zaczęła jej schodzić z drogi, a Zula zamiast ustąpić "głupszej" to woli beczeć :?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Dzimuś ja jak Aishka ma rujkę i jest zbyt natrętna zaczęłam przegradzać klatkę na jedną noc i oddzielam Aishke. Wcale to nieprawda w ich przypadku,że zaczynają się na nowo dominować. Czują się przez kratę i jak są na nowo łączone to Aishka chodzi przez dwa tygodnie jak w zegarku ( do następnej rujki ) Możesz spróbować rozdzielić na jeden dzień i zaobserwować jak się Szkatuła zachowa :P
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima a próbowałaś ganić Szkatułę?

moim zdarzają się kłótnie ale staram się wszystko gasić w zarodku.. jak widzę, że któraś zaczyna warczeć i zgrzytać ząbkami to jej kładę palec na nosku.. i się uspokaja.. pokazuję, że nie wolno :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

ah z tymi babami... u mnie wiecznie awantury bo wiecznie ruje .. czasem robię jak dorotezka bo cierpliwość mi się kończy zwłaszcza o 4 rano :szczerbaty:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Już nie wiem co z nią zrobić. Jej zachowanie to zdecydowanie nie jest ruja, to wrodzone zło i chorobliwa przyjemność z uprzykrzania życia innym. :evil:
Mam zalążek pomysłu na powiększenie klatki, ale to na lato... :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

No właśnie, to ZUO! U mnie dominantka po wycięciu macicy toć rui mieć nie może a i tak się rządzi...
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Dzima... niestety... widocznie Szkatuła już taka jest. Nic na siłę :sadness:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Kochana ! wszystkiego dobrego w nowym roku :buzki:

Obrazek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
katiusha

Post autor: katiusha »

Dołączamy się do życzeń!!!

Obrazek
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”