Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Posiadam i na jedną (może dwie) na pewno jeszcze starczyZielona pisze:Ja chciałam się spytać odnośnie tej truskawki czy posiadasz jeszcze aktualnie te materiały ,a dokładnie mam na myśli ten czerwony polarek w czarne kropki ,bo było napisane ,że jest końcówka ,a zależało mi właśnie na takich samych materiałach jak na zdjęciu![]()
Powinien pasować, bo on taki uniwersalny a 80 wcale dużo węższa od setki nie jestZielona pisze:W takim razie zamówiłabym jedną taką truskaweczkę,bo posiadam już trzy jamki twojego wykonania i są rewelacyjne![]()
wszystkie kolory niech będą takie jak na zdjęciu wcześniejszym , a jeszcze chciałam się dowiedzieć czy ten hamak trójkątny będzie pasował do klatki 80-tki ? I ostatnie pytanie czy istnieje możliwość ,że uszyłabyś te rzeczy i je dla mnie przetrzymała ,gdyż przelew zrobiłam dopiero 10 z wypłaty
Nie ma problemuRaftylka pisze:Pastuszku a nie zrobiłabyś nam hamaczka 47x44 +tasiemki 2cm??tak żeby dało sie rozpiąć go w setce miedzi pierwszy a trzecim pionowym prętem???