Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
balbinkowo

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: balbinkowo »

Obrazek

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzą prosto spod choinki Balbi i Fionka :choinka:
patic6

Post autor: patic6 »

Szkatuła jest rewelacyjna :102: Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i stada :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Razem z moimi 6-cioma Pipulkami życzymy zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt, radości z rodzinnego spotkania oraz aby ten czas przyniósł wytchnienie od codziennych zmagań i trosk a dziewczynkom zawsze pełnych miseczek i Dużej na każde pstryknięcie pazurkiem :szczerbaty: :buzki: :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Madzior

Post autor: Madzior »

Obrazek
Przepraszam za firmówkę, ale wykorzystałam na nia całą wenę twórczą :D

Wszystkiego co najlepsze dla Was i całego stadka :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Dziękujemy wszystkim za życzenia :buzki: ja niestety nie miałam czasu na zrobienie takiej pięknej kartki z życzeniami :(
Szkatuła chyba nie poczuła magii świąt, bo jest zaborcza w stosunku do Zuli i już nie wiem co robić. Pomóżcie! Niby krew się nie leje, ale tam gdzie jest Szkatuła Zula nie ma prawa przebywać, jest przeganiana od siana jeśli królowa ma na nie ochotę, od misek jeśli siedzi za blisko, z legowisk jeśli Szkatuła ma zamiar tam się położyć. Nie jest to zwykłe wygonienie, poprzedza je groźne zgrzytanie zębami i płacz Zuli. :sadness:
Staram się jak najwięcej je brać na kolanka razem, żeby widziały że można się zrelaksować w swoim towarzystwie. Dziś Szkatuła spędziła noc w transporterze-wredna świnia. Nie wiem czy przedzielić im klatkę czy pozabierać im wszystko na czas niepoczytalności Szkatuły? :think: Co myślicie?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
śliwka

Post autor: śliwka »

Ja bym pozabierała wszystkie legowika czy hamaki siano i miski można dać w różnych miejscach.
:fingerscrossed: Będzie dobrze.
A, i jeszcze spryskiwacz do kwiatów kiedy jest pomiędzy świniami spięcie pryskać
Ostatnio zmieniony 28 gru 2014, 17:09 przez śliwka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Emi
Miejscowość: Radom / Poznań
Kontakt:

Post autor: Emi »

Dzima u mnie tak jest od początku że Nolducha przegania Fragolę z kąta w kąt na początku zwracałam uwagę lecz zauważyłam że gdy latam do nich bo się ganiają zgrzytaja itp to one mają z tego frajdę więc olałam temat i a to sie pogonią a to poskaczą po sobie a to posgrzytają zębami ale nic im się nie dzieje :buzki:
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
katiusha

Post autor: katiusha »

Cudowne dziewczyny :love: No i Maniuś - bezbłędny jest :P
Moja Nina ma coś ze Szkatuły... :roll: Trzymam kciuki za zgodę w stadzie.
Klatka to prawdziwy zamek księżniczek, jest boska. Strrrrasznie choruję na C&C i pewnie nie spocznę, aż się takiej dorobię. Tylko gdziee..?
Pozdrawiamy :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Jak Szkatuła reaguje na psikanie ją wodą? Jeśli się boi i jej się nie podoba to za każdym razem jak podchodzi do Zuli i zgrzyta zębami to bym ją potraktowała ze spryskiwacza. A jeśli podejdzie spokojnie do Zuli to powinnaś ją nagrodzić czymś pysznym przygotowanym tylko na tę okazję. Moje grubasy w nagrodę dostają prasowany groszek więc po wszystkim co jest nieprzyjemne mają swoją nagrodę :szczerbaty: Tylko coś co jest nagrodą Szkatuła nie może dostawać na co dzień.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”