Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

balbinkowo

Re: Gucio [*], Stefan & Dyzio

Post autor: balbinkowo »

Oj, Stefciu, jedz, szamaj, ciamkaj.... całe forum paczy :D
No i ode mnie spóźnione 100 latek dla Stefanka!!! :prezent:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Zęby chodzą, co prawda dorzucamy ręcznie do paszczy, ale produkcja bobków to już tylko zasługa Stefana. Przez północy tyle naprodukował:
:102: :szczerbaty:
Obrazek

Dyziek jakiś taki grymaśny się zrobił, ale coś tam je. Nie dokarmiam go co najwyżej dopajam. Wagowo w sumie stoi poniżej kilograma - teraz 980g, przez te kilka dni nie spadła mu bardziej waga - więc uznaje, że jestem przewrażliwiona :? - zwłaszcza, że jutro prośki jadą do Ognistej Kozy i zostaną do końca tygodnia.

Aaa i jesteśmy w kalendarzu :jupi: , jeszcze z Guciem :love:
Katia69

Post autor: Katia69 »

No,jakie piękne bobencje :like: :D
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ty, te boby to są najprawdziwszej i najzdrowszej na świecie świni :lol:
Czy będzie obwąchanie z Kulką i Batmankiem?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Stefciu jestem z Ciebie dumna :D :buzki:
A tak w ogóle to gratki dla chłopaków za zostanie gwiazdami kalendarza :jupi:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Dyzio się pewnie przywita, ale też wolałabym żeby na niego taki potężny Pan Kulka nie naskakiwał, bo stawy w kolanach zwapnione a i już raz też lędźwie wysiadły i leżał plackiem - ale to Ognista poproszę, żeby zwróciła uwagę jak ich puści razem. Nie chciałabym mieć drugiej niepełnosprawnej świni w domu.
Stefan to się nie nadaje do kontaktów towarzyskich, jedynie z Dyziem leżakuję w czasie dnia na łóżku jak mam wolną chwile. Dyzio zna swoje miejsce w szeregu, leży przy nim spokojnie i nawet mu do głowy nie przyjdzie robić jakiegoś przewrotu. Poza tym znają się, więc Stefan się nawet nim nie przejmuję, a nowe świnie to wiadomo zaraz będzie bardziej zwarty i na tych przednich łapach będzie chciał się podnieść a one też już ledwo zipią. Też je laserujemy, bo jak one też wysiądą to już będzie po Stefku.

A dobre wieści są takie, ze rehabilitacja przynosi ulgę Stefkowi, już nie jest taki rozpłaszczonym na bok prośkiem bez życia trochę bardziej prosto stoi a i żywiej reaguje na zabiegi i wtrąca swoje trzy grosze jak mu igły wbijają. Dzisiaj nawet chciał dziabnąć rehabilitantkę :szczerbaty:
No, ale to tylko działania przeciwbólowe, przyczyny nie leczymy. Rehabilitantka ma dzwonić do tego kręgarza i zobaczymy czy ma jakieś doświadczenie z takimi zwierzakami.
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Dyzio zdrajca jeden, ledwo co wparował u Ognistej do klatki to od razu do michy, siana i wszamywał aż mu się uszy trzęsły a w domu grymasy odstawia :evil:
Od Stefka się ledwie co odkleiłam - ale wiem, że mu dobrze tam będzie u cioteczki :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Dyziak jest po prostu spryciarzem :lol: Ale patrząc na jego zachowanie zatem wnioskuję, że u Ognistej ciotki pewno i Stefek nagle zacznie chodzić :shock: .... :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ale wstyd.. ominęły mnie urodziny :ups:

Stefciu! zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia! :buzki: :prezent:

A rehabilitacji Stefek w ogóle próbuje się poruszać tymi przednimi chociaż? kurcze, nie dziwię się, że czujesz stresa z tym kręgarzem.. ale chyba rozsądny chłopina i nie tknie jak nie będzie się czuł pewien? :think:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Chłopcy z pewnością będą mieli się dobrze u cioci :) A niedługo znów będziecie razem :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”