Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

bella_

Re: Norki, kapciochy, jamki...Zamówienia do 25 września

Post autor: bella_ »

Pastuszku, czy materiały, z których uszyłaś jamkę na str. 39 (ciemny zielony, a środek czerwono-podobny w kropki) to są: nr 6 (arbuzowy w kropki) i 34 lub 35 (zielony)? Jakoś nie mogę dopasować ;) a chciałabym zamówić parę rzeczy. I jeszcze polar nr 4 w serduszka - jaki to kolor - bardziej różowy czy czerwony?
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Tak, to nr 35 - zielony + nr 6 :)

Nr 4 trudno stwierdzić, bo to moim zdaniem najbliżej ma do koralowego, takiego (że się posłużę jakimś zdj. z neta):
Obrazek
Awatar użytkownika
GalaxySparkle
Miejscowość: Barnsley
Kontakt:

Post autor: GalaxySparkle »

Zamówiona w Sobotę norka była gotowa już we Wtorek i wysłana w Środę. Dziś odebrałam na poczcie. Ja jestem baaardzo zadowolona, natomiast świnki na razie nie są zainteresowane... Tak norka się prezentuje:
Obrazek
Niestety, zdjęcie bez świnki, bo jeszcze żadna do norki nie weszła. :/ Spróbuję je zainteresować przy pomocy czegoś do jedzenia...
Ostatnio zmieniony 03 paź 2015, 18:46 przez GalaxySparkle, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

A bo do góry nogami leży ;) Ale tak na poważnie to wejdą, na pewno w końcu zakumają a wtedy to już siłą wyciągać ;)
Norka to najbardziej rozpowszechniony mebelek wśród prośków, chyba nie znam świni co by nie chciała się w niej schować :think:
Awatar użytkownika
GalaxySparkle
Miejscowość: Barnsley
Kontakt:

Post autor: GalaxySparkle »

Miałam zrobić edytkę posta, ale nie zdążyłam. :D Ulubionymi źdźbłami z sianka przyciągnęłam uwagę świnek do norki. Pepper już się poukładała. :love:
Obrazek
Tak, więc:
D
Z
I
Ę
K
U
J
E
M
Y
:świnka1: :świnka2:
Ostatnio zmieniony 03 paź 2015, 18:46 przez GalaxySparkle, łącznie zmieniany 1 raz.
bella_

Post autor: bella_ »

pastuszek pisze:Tak, to nr 35 - zielony + nr 6 :)

Nr 4 trudno stwierdzić, bo to moim zdaniem najbliżej ma do koralowego, takiego (że się posłużę jakimś zdj. z neta):
Obrazek

Wysłałam zamówienie na pw :)
pokemona

Post autor: pokemona »

Pastuszku bardzo proszę. O dwie norki z ocieplina dla moich księżniczek i dla moich estetycznych doznan :P
Wiadomość poszła na pw.
Eris

Post autor: Eris »

Pastuszku, czy mogłabyś uszyć i jaki byłby koszt kołderki czy też materacyka pikowanego z bawełny z cieniutką ociepliną w środku o wymiarach ok. 170 cm x 100 cm?
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Uszyć bym mogła :) Wycenę Ci podeśle za dnia, bo o tej porze już słabo kontaktuje :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”