Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Ann

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Ann »

Dzięki za linki :szczerbaty:
Dzima pisze:Żyją ze sobą jak Ferdek z Paździochem pod "publiczną prywatną toaletą" :laugh:
:rotfl:
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: effcien »

Dzima pisze:Żyją ze sobą jak Ferdek z Paździochem pod "publiczną prywatną toaletą" :laugh:

:rotfl: :laugh:

zakrztusiłam się ze śmiechu
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

no i można powiedzieć, że jestem mądrzejsza o kolejną świnkową historie. wow!! wow!! wow!! :shock:
Powiem tak. na początku byłam mega zafascynowana relacja swinka-kot. A jak już widziałam fotki na których kot jest w klatce to przez chwile wyobraziłam sobie scenę niczym z matrixa bądź z jakiegoś horroru typu" texańska masakra szponem kocim". Ja nie miałabym takiego zaufania jednak do kota, gdyż jak wiadomo to łowca( nawet Ci myszy przynosi. feee). No ale wydaje się być całkiem łagodnym i towarzyskim kotkiem czego nie można było powiedzieć o szkatule!
Ile emocji przeżyłam czekając na ten moment, w którym pojedziesz w końcu po tą świnkę do hodowli :twisted: wrrr.. ( Ile można czekać, co?) Byłam mega ciekawa co to z tego łączenia wyjdzie, ale po pierwszej fotorelacji oraz pierwszych filmikach wiedziałam, że już jest ok. Słodziutko tak popatrzeć jak świnki się do siebie przytulają i chodzą jedna za drugą No i gratuluje Szkatułce wygrania konkursu. W nagrodę proszę ode mnie przekazać jej całego ogóraska ( żeby nie było, tylko dla niej)
Tutaj ochy, achy bo masz dwie świnki aż tu nagle dowiaduje się o trzeciej!! Oj dziewczyno, ty to umiesz zaskakiwać. I tak szybko jak dowiedziałam się o Zulce to w takim szybkim tempie dowiaduję się, że łaczenie poszło sprawnie i już po wszytskim ( myślę sobie, "czy ja coś opuściłam? WTF??" Łooo matko, ale się rozpisałam! No w każdym bądź razie melduje, że nadrobiłam wątek i jestem na bieżąco. Gratuluje wspaniałych trzech świnek!! :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Dzięki :buzki: Miałaś wyjątkowo dużo do nadrobienia, więc już proszę tak nie znikać z forum :nono:
A w kalendarzu jest Żyleta :szczerbaty:
Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

ale super!! :love: własnie jak głosowałam na wersje kalendarza to widzialam chyba dużo znajomych świnek( albo tak mi się wydawało) gratuluje!! :102: Jak będzie do sprzedaży moja wersja to kupie :D i będziemy się z Cziką mogły napatrzeć na wasze cuda:)
PS. Sierpień to mój miesiąc mam wtedy urodziny, więc kto wie czy cały rok nie polecę własnie na sierpniu :D
A i jeszcze jedno, powiedz mi skąd/ od kogo mogę nabyć taka fajna zawieszke? od Arashi? tylko jak gdzie i czy jeszcze aktualne to jest? :)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Żyleta w kalendarzu prezentuje się wspaniale :love: gratulacje :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

CocoChanell pisze: A i jeszcze jedno, powiedz mi skąd/ od kogo mogę nabyć taka fajna zawieszke? od Arashi? tylko jak gdzie i czy jeszcze aktualne to jest? :)
Którą zawieszkę? Tą świnkę "plastelinową"? Od Arashi :like: Chyba, że chodzi ci o bransoletkę ze zdjęciem świnek to od DelluaHanzir, ale ma zamknięty wątek :(
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Wy tu o wzajemnym cykaniu, a ja w stresie jak to będzie z Pieszczochem i Alvinem...
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Szkatuła ochłonęła, reaguję na każde jej fukanie, cykanie, zgrzytanie i w ogóle na jej paskudne zachowanie. Jest odrobinę lepiej.
Po sprzątaniu wróciły legowiska.

Po co zwiedzać skoro żarciem rzucili...
Obrazek

Szybko, szybko bo jeszcze się rozmyśli i nam zabierze
Obrazek

Zostałam celebrytką, jestem w "Sierpniu" w doborowym towarzystwie.
Obrazek

Jedz swoje i nawet nie patrz na moją marchewkę Zula!
Obrazek

Ale co do miskowego żarcia to się nie postarałaś
Obrazek

:love:
Obrazek

Znów ta Szkatuła, a marchewkę mam za dużą, żeby z nią uciekać....może mnie nie zauważy....
Obrazek

O szlag! Namierzyła nas! Wiej marchewko!
Obrazek

Ja zdążyłam uciec, a moje jedzenie?
Obrazek

Świeże sianko i Szkatuła nie widzi nikogo i niczego poza jedzeniem :lol:
Obrazek

Obrazek

Hej Żylcia tu jestem! W panterze, bo tylko prawdziwy drapieżca zostanie przywódcą stada....aaa.a..a.aaa...
Obrazek

No co ty nie powiesz smarku :twisted:
Obrazek

Świnka-mag zniknęła nogę
Obrazek

Tak wysoko mam wskoczyć? Eeee tam to nie chcę hamaka
Obrazek

Obrazek

Klatka zwiedzona, zaakceptowana, czas odpocząć poza nią
Obrazek

Obrazek

Fajną mam kryjówkę?
Obrazek

Ja liczę, a ty się schowaj....1,2,3...
Obrazek
Pyrka
Assia_B

Post autor: Assia_B »

I jak się żyje teraz celebrytce? Bo moja Gwiazda jeszcze bardziej przywłaszczyła sobie łóżko... Rozkładam kocyk a on i tak mig na kołderke... Bo Dużych kołderka jest lepsza... do leżenia, do zabobczenia i zasikania też :glowawmur:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”