Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: GOTOWCE str. 191 :) - z zamówieniami zapraszam po święta

Post autor: sosnowa »

Ja nie z tych, co oprą się takiej pokusie. I tak baaardzo sobie odmówiłam przy tym zamówieniu.
poproszę paczkomatem 1,8,12
majam

Post autor: majam »

Witam. Na zamówienia po świętach bedą jakieś inne wzory niż do tej pory? Bo tak jak na szybko przeglądam to chyba są co jakiś czas są inne wzory, nie te z pierwszej strony?ja jestem dopiero na etapie kompletowania wszystkiego dla prosiaczka,jutro przyjdzie nowa klatka i wyposażenie do niej wiec aż tak bardzo się nie spieszę. Pomijając że samego zainteresowanego jeszcze nie ma :)
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

sosnowa pisze:Ja nie z tych, co oprą się takiej pokusie. I tak baaardzo sobie odmówiłam przy tym zamówieniu.
poproszę paczkomatem 1,8,12
Dziękuję :buzki:
majam pisze:Witam. Na zamówienia po świętach bedą jakieś inne wzory niż do tej pory? Bo tak jak na szybko przeglądam to chyba są co jakiś czas są inne wzory, nie te z pierwszej strony?ja jestem dopiero na etapie kompletowania wszystkiego dla prosiaczka,jutro przyjdzie nowa klatka i wyposażenie do niej wiec aż tak bardzo się nie spieszę. Pomijając że samego zainteresowanego jeszcze nie ma :)
To co jest na pierwszej stronie raczej jest stałe, ew. do wyczerpania. Dużej rotacji polarów nie ma. Bawełna w sumie do wyczerpania i kupuje jakąś inną, chyba, że widzę, ze jakaś ma wzięcie.
Raz na jakiś czas szyje gotowce i wtedy kupuje materiały z "wyższej półki cenowej", że tak to ujmę i wychodzi parę sztuk - wersja limitowana, ale staram się zrobić tak, żeby cena nie była wyższa ;)
Ew. jak ktoś chce całkowicie na zamówienie ze swoim wybranym materiałem - tak jak np. koni chciała jamkę z angry birds, ale wtedy się trzeba liczyć, ze wyjdzie drożej niż w cenniku, bo fajna bawełna/polar itp. to też i "bardzo fajna" cena za 1mb niestety.
majam

A ten polar z kotem w kapeluszu będzie?
koni

Post autor: koni »

o nonono po Kota Prota ustawiam się pierwsza w kolejce ;)

to nie polar, tylko bawełna...chyba
majam

A to ja najwyżej jak coś jeszcze zostanie Kota Prota. A od środka to i tak chyba jest polar ?
koni

Post autor: koni »

haha majam, spokojnie...myślę, że jeśli będzie tym materiałem zainteresowanie, to Pastuszek nie pozwoli nam prowadzić wojen, tylko jeśli uda się kupić ten materiał, to może wtedy w większej ilości.... ;)
Pastuszku, widzisz....Ciebie nie ma, a my tu za Ciebie zakupy planujemy ;)
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

Poproszę: 13. jamka - bawełna w pisanki, polar jasny fiolet - 30 zł
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

No i jeszcze my poprosimy 3, 6, 7, 16 i 17 :)
Obrazek
majam

Nie nie wojny nie bedzie:)mi się tam dużo wzorów podoba,coś tam wybiorę z tego co będzie. Nawet nie mogę skonsultować wyboru z moim prosiaczkiem bo jeszcze go u mnie nie ma:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”