Kochani skróciłam czas zamawiania do 16 listopada, kolejka coraz dłuższa a wiem, że wszyscy chcecie mieć gotowe przed świętami albo i wcześniej.
Jak ktoś nie zdąży to w grudniu na pewno będą jakieś mniej lub bardziej świąteczne gotowce

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
trochę off topic..lubię pisze:Może, ani razu nie udało mi się tego pana zobaczyćpastuszek pisze:Masz na myśli tego wysokiego bruneta krótko obciętego? Czy u Ciebie inny jeździ?Ja go rozpoznaję na słuch, bo ma takiego charakterystycznego focha w głosie, a to w sumie chyba młody koleś jest. I po stężeniu "no" itp. w wypowiedzi
pastuszku dziekuje za mega klatke:P!pastuszek pisze:Cieszę się, że się podoba i świnka zadowolona
Kochani skróciłam czas zamawiania do 16 listopada, kolejka coraz dłuższa a wiem, że wszyscy chcecie mieć gotowe przed świętami albo i wcześniej.
Jak ktoś nie zdąży to w grudniu na pewno będą jakieś mniej lub bardziej świąteczne gotowce
pastuszek pisze:Tzn. jak usztywnionego?
Bardziej niż jest?
Wszystko jest na pierwszej stronie wątku, w pierwszych dwóch postach.Bastet83 pisze:pastuszek pisze:Tzn. jak usztywnionego?
Bardziej niż jest?
Pokaz mi prosze przyklad:P
Ja swoj kapec mam od kogos innego i gora jest zwyczajnie flaczkowata,a oczekuje czegos w maire sztywnego( bez skojarzen prosze)
pastuszek pisze:Nie za bardzo mam jak bardziej pokazać niż jest to pokazane w wątku, trzeba by na żywo zobaczyć
Wejście jest usztywnione, a daszek wypełniony ociepliną.
Brunka, raczej już nie zamierzam skracać, więc spokojnie