Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak

Post autor: pastuszek »

Zdjęć nie będzie, bo kurier do tej pory nie dojechał :levitation:

Edit: Kuriera nadal nie ma, a już przeleciał czas do którego paczka miała być dostarczona, automatyczna sekretarka twierdzi z infolini, że paczka dostarczona, a na emonitoringu dalej jest status: w dostarczeniu - dlatego dopóki sprawa się nie wyjaśni to usuwam zdjęcia polarów, których nie mam na stanie, bo bez sensu, żebyście je wybierali i czekali. Ogólnie to szlag mnie aktualnie trafia :angry:
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

:(
śliwka

Post autor: śliwka »

Ten kurier chyba naprawdę idzie piechotą :? :(
lubię

Post autor: lubię »

Pastuszku, a ten kurier to GLS?
Kania

Post autor: Kania »

O są nowe kolorki widzę :jupi:

W PW podesłałam już dokładne dane :)

Świnka ma przeze mnie szyty hamaczek na całości (bo jest gruba) i boję się, że z tego przypinanego będzie spadać (już jej się zdarzyło, więc ma piątą wstążkę od boku :D

Jest możliwość zamówienia hamaczka pod wymiar bez tych zapięć a jedynie ze wstążką/ sznurkiem? Tak jakby do materaca tylko przyszyć 5 wstążek- 4 na rogach i piąta z jednego dłuższego boku.
Wymiary to 35x20cm w miejscu gdzie robię jej pięterko i tam ma już starszy materiał :)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Póki co nowych polarów brak.
Kurier to Siódemka. Nigdy nie miałam z nimi problemu, zawsze byli spokojnie do godz. 15 z paczką. Żeby było fajnie status paczki przed 20 (do której niby paczka ma być dostarczona) zmienił się z "w doręczeniu" na "doręczona". Napisałam do sprzedającego, bo na Allegro kupowałam, żeby wyjaśniał sprawę, bo durna infolinia też do 20 :glowawmur: A jak dzwoniłam przed 20 to automat mi oświadczył, że paczka dostarczona - aż dwa razy wciskałam 1, żeby mi powtórzył, bo chyba źle usłyszałam. Wg sprzedającego adres dobrze wpisany. No szlag mnie trafi bo jak zwykle kupiłam z przedpłatą i kasy nawet teraz nie mam żeby kupić gdzie indziej :glowawmur:

Kania da radę zrobić taki hamak :)
bea99

Post autor: bea99 »

Też miałam 2 razy taką sytuację właśnie z Siódemką. W moim przypadku kurier zostawił paczkę u sąsiadów nawet mnie o tym nie informując, ale na szczęście okazali się uczciwi i mi ją przynieśli :/
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

No i jaki ciąg dalszy przepraw z dziadowskim kurierem?
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Wyjaśnienia w toku. Mają 24 h na wyjaśnienie sprawy. Sprzedający dzwonił i niby ktoś o moim nazwisku odebrał paczkę (może mam rozdwojenie jaźni i nie pamiętam :think: :lol: ). Jak do jutra się nie wyjaśni to będę robić dym na całego :twisted:

Póki co zamówiłam polar gdzie indziej, mało bo mało, ale najpilniejsze kolory.
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Cud, polary właśnie mi kurier przywiózł. Po prostu cud nad cudy, coś co dostarczył wczoraj nagle dostarczył dziś - Siódemka zagina czasoprzestrzeń normalnie.
Nawet kartki nie dał do podpisu, bo rąk nie miał, a założę się, że wczoraj mu się jeździć nie chciało i odhaczył, że wszystko dostarczył :evil:
Wpadł i wypadł jakby go co goniło, bylebym się odezwać nie zdążyła, a paczka wygląda jakby przez tornado przeleciała :evil:

No nic polary są, nauczkę mam, ze nie ma co skąpić na pobranie.
Posprawdzam kolory i wieczorem uaktualnię listę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”