Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Harvejowa

Re: Harvistek i spółka/Mufiś w obiektywie!

Post autor: Harvejowa »

Sama nie wiem...mało je, mało pije... Norbert o niego dba ale chyba brakuje mu kontaktu... myślimy intensywnie... teraz za 4 tygodnie będziemy chyba usuwać kaszaka.... dźwigniemy malucha :)
Harvejowa

Obrazek
Tak wyglądał mój wolny czas w Katowicach...byłam tak stęskniona, że robiłam jedno zdjęcie i tuliłam ile mogłam moje kluseczki. Niestety większość weekendu spędziłam do w Bielsku, to we wsi koło Oświęcimia z powodu wesela (genialnego wesela;p ) nie co dzień stoi się na czole z kiecką, która się zsunęła do pasa w rajstopach i stringach :laugh: No cóż...wierzę, że kamerzysta się zlituje xD

Plany zrobione na najbliższych kilka tygodni ! w drugiej połowie września wracam do Katowic i maluchy wybierają się na wakacje do cioci Bożeny, a my prawdopodobnie ruszymy na kilkudniowy urlop przed nowym rokiem :D. Chciałabym tylko przed wyjazdem usunąć Mufiemu kaszaka ale weterynarz powie co i jak.
Dalej intensywnie suszymy czary na zimę :love: no i co najważniejsze:
Lusia nie jest już tajemnicą :yahoo: ....mama jak o niej posłuchała i ją zobaczyła to jest absolutnie zakochana, a tata dzisiaj stwierdził, że to było do przewidzenia :laugh:

Wybaczcie, że zaniedbuję wasze wątki ale w pracy mam kociejewo a po pracy uczę się lub ćwiczę... taki wakacyjny mordor <3
Assia_B

Post autor: Assia_B »

No, no :D Jedna fotka :P Cieszę się, ze Twoi rodzice zaakceptowali nową świnkę :)

Fajnie, że impreza udana! Wracaj szybko do Katowic i do swoich maluchów :)
katiusha

Post autor: katiusha »

Znaczy wszystko dobrze się skończyło! :jupi:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Re: Harvistek i spółka/Mamy gości

Post autor: Bajlandia »

Obrazek

Ok, zakochałam się w Twojej izabelowato-srokatej Lusi! :lol: :love:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Harvejowa

Haha bo to najsłodsza grubaśnica jaką znam :lol:
maść opisana idealnie xD zawsze mi było głupio, że ktoś moje uwielbienie do maści izabelowatej może uznać za próżność :laugh:
Przez Ciebie znów myślę o koniach ! Autentycznie jak tylko będę zarabiać jak człowiek to wracam do jazdy pełną gębą !
Lizaczek

Post autor: Lizaczek »

Śliczne stadko :love:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Harvejowa pisze: Przez Ciebie znów myślę o koniach ! Autentycznie jak tylko będę zarabiać jak człowiek to wracam do jazdy pełną gębą !
Ach... we mnie coś pękło jak sprzedano rok temu pana z mojego avatara :( i też od tego czasu słabo z moją jazdą.
Na pewno kiedyś wrócę, ale jeszcze nie wiem kiedy. W tej chwili jestem na etapie "jak będzie mnie stać na swojego, którego już nikt mi nie sprzeda" :P ale obstawiam, że nie wytrzymam tak długo :lol:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Koń to dość droga inwestycja... Ale fakt faktem, że są przepiękne :D
Harvejowa

Haha to mamy ten sam etap ;p Ja może odciągnę to pod ośrodek rehabilitacyjny... ale w ogóle mam jakąś fazę...chciałabym mieć dworek z ogrodem...w nim dwa konie, jakieś kozy i owieczki.... jabłonie... i piękną altanę...wiem jak to brzmi xD ale potrzebuję odpowiedniego miejsca żeby zaznać spokoju ducha... czuję się jakbym grała w jakimś serialu, cały czas na pełnych obrotach...

Wrócę do Katowic i wielką radością będę sprzątać "oborę" xD tak jak zrobiłam to ostatnio...siedziałam sobie i wymiatałam bobki, czyściłam maty xD...no cóż, każdy ma swój sposób na relaks :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”