Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Harvistek i spółka/Mufiś w obiektywie!
Sama nie wiem...mało je, mało pije... Norbert o niego dba ale chyba brakuje mu kontaktu... myślimy intensywnie... teraz za 4 tygodnie będziemy chyba usuwać kaszaka.... dźwigniemy malucha 

Tak wyglądał mój wolny czas w Katowicach...byłam tak stęskniona, że robiłam jedno zdjęcie i tuliłam ile mogłam moje kluseczki. Niestety większość weekendu spędziłam do w Bielsku, to we wsi koło Oświęcimia z powodu wesela (genialnego wesela;p ) nie co dzień stoi się na czole z kiecką, która się zsunęła do pasa w rajstopach i stringach

Plany zrobione na najbliższych kilka tygodni ! w drugiej połowie września wracam do Katowic i maluchy wybierają się na wakacje do cioci Bożeny, a my prawdopodobnie ruszymy na kilkudniowy urlop przed nowym rokiem

Dalej intensywnie suszymy czary na zimę

Lusia nie jest już tajemnicą

Wybaczcie, że zaniedbuję wasze wątki ale w pracy mam kociejewo a po pracy uczę się lub ćwiczę... taki wakacyjny mordor <3
No, no
Jedna fotka
Cieszę się, ze Twoi rodzice zaakceptowali nową świnkę 
Fajnie, że impreza udana! Wracaj szybko do Katowic i do swoich maluchów

Fajnie, że impreza udana! Wracaj szybko do Katowic i do swoich maluchów

- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Re: Harvistek i spółka/Mamy gości
Ok, zakochałam się w Twojej izabelowato-srokatej Lusi!

Haha bo to najsłodsza grubaśnica jaką znam
maść opisana idealnie xD zawsze mi było głupio, że ktoś moje uwielbienie do maści izabelowatej może uznać za próżność
Przez Ciebie znów myślę o koniach ! Autentycznie jak tylko będę zarabiać jak człowiek to wracam do jazdy pełną gębą !

maść opisana idealnie xD zawsze mi było głupio, że ktoś moje uwielbienie do maści izabelowatej może uznać za próżność

Przez Ciebie znów myślę o koniach ! Autentycznie jak tylko będę zarabiać jak człowiek to wracam do jazdy pełną gębą !
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Ach... we mnie coś pękło jak sprzedano rok temu pana z mojego avataraHarvejowa pisze: Przez Ciebie znów myślę o koniach ! Autentycznie jak tylko będę zarabiać jak człowiek to wracam do jazdy pełną gębą !

Na pewno kiedyś wrócę, ale jeszcze nie wiem kiedy. W tej chwili jestem na etapie "jak będzie mnie stać na swojego, którego już nikt mi nie sprzeda"

Koń to dość droga inwestycja... Ale fakt faktem, że są przepiękne 

Haha to mamy ten sam etap ;p Ja może odciągnę to pod ośrodek rehabilitacyjny... ale w ogóle mam jakąś fazę...chciałabym mieć dworek z ogrodem...w nim dwa konie, jakieś kozy i owieczki.... jabłonie... i piękną altanę...wiem jak to brzmi xD ale potrzebuję odpowiedniego miejsca żeby zaznać spokoju ducha... czuję się jakbym grała w jakimś serialu, cały czas na pełnych obrotach...
Wrócę do Katowic i wielką radością będę sprzątać "oborę" xD tak jak zrobiłam to ostatnio...siedziałam sobie i wymiatałam bobki, czyściłam maty xD...no cóż, każdy ma swój sposób na relaks
Wrócę do Katowic i wielką radością będę sprzątać "oborę" xD tak jak zrobiłam to ostatnio...siedziałam sobie i wymiatałam bobki, czyściłam maty xD...no cóż, każdy ma swój sposób na relaks