Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Szkatuła i Żyleta-czyli baby z charakterem,Chelsea za TM

Post autor: Dzima »

Zapraszam :D Garnek na łeb i tnę :szczerbaty: :lol:

Chyba Żyleta ma ruję, bo rano próbowała ujeździć Szkatułę :laugh: ale się nie dało....w sumie to wydaje mi się, że Szkatuła też ma ruję (choć miała niedawno) albo po prostu odpowiada na zaczepki małej :think: Normalnie jakbym miała dwa traktory w klatce tylko trrrrrr trrrrrruuuu....
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: effcien »

Dzima pisze:Zapraszam :D Garnek na łeb i tnę :szczerbaty: :lol:

Chyba Żyleta ma ruję, bo rano próbowała ujeździć Szkatułę :laugh: ale się nie dało....w sumie to wydaje mi się, że Szkatuła też ma ruję (choć miała niedawno) albo po prostu odpowiada na zaczepki małej :think: Normalnie jakbym miała dwa traktory w klatce tylko trrrrrr trrrrrruuuu....

Ostatnio Jadźka i Gabryśka miały jednocześnie niemalże ruję i przez 3 dni było tylko trrruuu truuu budu budu budu łup łup trrruuu truuu itd. budu budu i łup łup to od obijania się o karton i szarżowania.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

I znów wrzucam trochę zdjęć, świeże i jeszcze gorące, bo dzisiejsze-rujowa sesja :lol:
Dorzucam film: https://www.youtube.com/watch?v=tptGcTX ... e=youtu.be

Lewy profil:
Obrazek

Prawy profil:
Obrazek

Żyleta je z prawdziwą pasją, można powiedzieć, że zagłębia się w temat :laugh:
Obrazek

Im trudniej się je tym lepiej smakuje:
Obrazek

Ale jak to jeśtem obćieńta na gajnek? :think:
Obrazek

Tutaj Żyleta skrada się do Szkatuły w niecnym celu....
Obrazek

Pamiętacie jak śmialiśmy się, że Szkatuła już się nie mieści w czerwonym tunelu od Eli? Wszyscy ją wyśmialiście, że gruba, że za wąskie wejście...tak więc informuję was, że Szkatuła jest świnią silną psychicznie i....ma na to wszystko......
W Y J E B A N E Obrazek
Obrazek

I co z tego, że Żyleta chciałaby się w nim położyć...ona się nie mieści to nikt tam nie będzie leżał :twisted:
Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2014, 21:28 przez Dzima, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
boe22

Post autor: boe22 »

Znalazła sposób :lol:
tosiulek2014

Post autor: tosiulek2014 »

Żyleta rulez - wymiata imidżem :laugh: , ale Szkatuła to dopiero prawdziwa kobita - " co moje, to nie rusz . A kto powiedział, że jestem gruba i się nie mieszczę ??? hę ?? mieszczę się, tylko znalazłam inne zastosowanie i właśnie testuję " :102:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Hahaha... Szkatuła rozkłada na łopatki... całym swoim jestestwem :102:
A Żyletka... nareszcie ją widać od najlepszej strony - od doopy strony (że się tak wyrażę), bo ta jej czarna plamka rozwalaaaa :love:
I co tam że od garnka, schodki czy co tam jeszcze zazdrośnicy wymyślą ... najważniejsze że ta słodka, czarna doopka odsłonięta :jupi:
Awatar użytkownika
Emi
Miejscowość: Radom / Poznań
Kontakt:

Post autor: Emi »

Szkatuła zachowuje się jak moja Nolducha to jest moje więc WON :laugh: a Żyleta :love:
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Super filmik :lol: bosko :love: aż dałam komentarza :) nie mogłam się powstrzymać :D
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Emi pisze:Szkatuła zachowuje się jak moja Nolducha to jest moje więc WON :laugh:
Dokładnie :lol: Szkatuła wyznaje zasadę taką jak Nolducha: "Co nasze to wspólne, co moje-nie ruszaj" :twisted:
W nocy dziewczyny ogarnęło rujowe szaleństwo i padły dopiero po 5! Teraz się posilają i regenerują siły. Żyleta jest strasznie śmieszna w tych swoich "godowych ruchach" :laugh: Szkoda, że dorośnie i zrobi się z niej taka leniwa klucha. :roll:
Pyrka
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Dzima pisze:Szkoda, że dorośnie i zrobi się z niej taka leniwa klucha. :roll:
To weźmiesz sobie, tzn. im :102: kolejną dziewczynę... rozbuja podstarzałe towarzystwo :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”