Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki...URLOP DO WRZEŚNIA

Post autor: etycja »

Wraz z Nesquickiem Dziękujemy. Jak widać małemu się podoba na tyle, że wychodzić z niej nie chce nawet na miskę
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

pastuszek pisze: Pranie w max. 30- 40 st. C na jakimś programie do delikatnych tkanin i lekko odwirować - bez jakiś zawrotnych prędkości na minutę i będzie żyło ;)
jakbyś Ty Pastuszku wiedziała co ja z rzeczami szytymi przez Ciebie robię :ups: Min 50st.. i min wiruję na 1200 :szczerbaty: i mają się świetnie! w ogóle zrobię Ci reklamę :szczerbaty: ale polar z którego szyjesz jest super, bo się łatwo odkurza, sierść nie włazi w niego aż tak mocno.. no i świnie go uwielbiają 8-)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Zielona

Post autor: Zielona »

Ja chciałam zamówić dwie jamki :)
Jedna : wierzch jasny róż (18) ,środek jasny niebieski (33),przód (ten jakby taki pałąk z przodu tej jamki :lol: mam nadzieję ,że rozumiesz co mam na myśli :lol: )tutaj chciałam ciemny róż (19) tylko widziałam,że jest końcówka ,więc napisz czy starczy ,a druga : wierzch koral (9),środek jeans (35) i na przodzie chciałam chabrowy (32) tylko jego też jest końcówka więc napisz czy starczy ;)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Ciemnego różu to już raczej nie mam, ale sprawdzę - może się taki skrawek gdzieś zapodział jeszcze. Chabrowy będzie :)
Zielona

Dobrze , to ja w takim razie czekam co z tym ciemnym różowym ,bo jeśli go nie będzie to jakby dało radę to jakiś inny odcień różowego ,który by pasował do tego jasnego ,który chce na wierzch jednej z jamek :)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Starczy tego ciemnego :)
Od przyszłego tygodnia ruszam, więc na początku września będą gotowe.
Zielona

To świetnie :) A pieniądze kiedy przelać ?Bo dopiero będę miała 1 lub 2 września :)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

To spokojnie, nawet po uszyciu i zobaczeniu zdj. czy ok i pasuje ;)
Maddie

Post autor: Maddie »

Kocham świńskie zakupy, więc przystępuję do zamówienia :102: poproszę norkę ocieplaną (jeszcze nie wiem czy z zamkiem czy bez) oraz jamkę. czy dało by się usztywnić norkę z zamkiem też na spodniej części?
A o materiałach zdecyduję na PW we wrześniu :peace:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

pastuszku jakby się u Ciebie ruszyło z szyciem to daj znać kochana 8-) zrobiłabym zamówienie. Jestem ciekawa czy będą jakieś nowe wzory polarów czy może dokupisz te które Ci się pokończyły? Myśle nad tymi z myszkami np :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”