Krzyś - ideał do adopcji [Mińsk Mazowiecki]
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
-
paula82
Re: Piekny, długowłosy Krzyś do adopcji. Warszawa.
podrzucę Kryśka. Taki piękny, aż się boją o niego pytać te potencjalne DS 
-
eska-sandra
Matko zrobiłabym wszystko by go adoptowac i obdrzyć miłością, niestety mieszkamy z narzeczonym w Niemczech... Jest jakaś możliwość adopcji czy trzeba mieszkać na terenie Polski? wiem ze podróż jest ciężka dla świniaczka, ale zależy jak sie to zrobi, bo można poprostu na kolankach autkiem przewieść...
-
Dawenna
Może być trochę trudniej, ale ogólnie nie jest to niemożliwe
.
A powiem Wam jeszcze, że Krzyś to taka wielka przylepa
. I chyba pod każdym względem idealny, ale o tym już opowiem przy następnej aktualizacji (postaram się w ten weekend)
.
A powiem Wam jeszcze, że Krzyś to taka wielka przylepa
Ostatnio zmieniony 05 sty 2014, 18:15 przez Dawenna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
odeta89
dzięki świńskiemu Bogu, że nie trafił jednak do mnieDawenna pisze: A powiem Wam jeszcze, że Krzyś to taka wielka przylepa. I chyba pod każdym względem idealny
.
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Krzyś - ideał do adopcji [Mińsk Mazowiecki]
Dawenna, choć połączymy go z Filipkiem będzie cudny duet do adopcji

- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
eska-sandra
to co musileibysmy zrobić by stał się członkiem naszej rodziny? prosze o jakis kontakt w sprawie oficjanej, dlatego ze pytam jaknajbardziej powaznie i jaknajbardziej powaznie chcemy go adoptowac. mialalm juz swinki, mam 24 lata moj narzeczony 26, mysle ze mam wyjatkowo duza wiedzo o prosietach, gdyz zawsze byly moimi ulubiencami. moj mail eska-sandra@tlen.plDawenna pisze:Może być trochę trudniej, ale ogólnie nie jest to niemożliwe.
A powiem Wam jeszcze, że Krzyś to taka wielka przylepa. I chyba pod każdym względem idealny, ale o tym już opowiem przy następnej aktualizacji (postaram się w ten weekend)
.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
A ja bym nawet transport do Katowic znalazła, znam taką jedną co często kursuje na tej trasieeska-sandra pisze:to co musileibysmy zrobić by stał się członkiem naszej rodziny? prosze o jakis kontakt w sprawie oficjanej, dlatego ze pytam jaknajbardziej powaznie i jaknajbardziej powaznie chcemy go adoptowac. mialalm juz swinki, mam 24 lata moj narzeczony 26, mysle ze mam wyjatkowo duza wiedzo o prosietach, gdyz zawsze byly moimi ulubiencami. moj mail eska-sandra@tlen.plDawenna pisze:Może być trochę trudniej, ale ogólnie nie jest to niemożliwe.
A powiem Wam jeszcze, że Krzyś to taka wielka przylepa. I chyba pod każdym względem idealny, ale o tym już opowiem przy następnej aktualizacji (postaram się w ten weekend)
.