Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Szkatuła i Żyleta-czyli baby z charakterem,Chelsea za TM

Post autor: Dzima »

Madzior pisze: A ona długowłosa będzie? Czy taka jak Szkatuła?
Sheltie, więc będzie długowłosa, to ta sama rasa co Homer i Salivan http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... &start=150 to kuzynka Homera :szczerbaty:
martuś pisze:Szkatuła jaką sobie poduchę zrobiła :lol: Cwana bestia 8-) Żyleta za każdym okrążeniem wpada prawie na Szkatułę a ta ani drgnie tylko obżera się sianek :lol:
Taa...Szkatuła była nie do ruszenia :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Burakura

Post autor: Burakura »

słyszałam, że Szkatuła podporządkowała sobie kota, nadal jestem zdziwiona, że kot na to pozwolił. I kot i Szkatuła i Żyleta są piękne, bardzo do siebie psują. :love: :świnka1:
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima dawno mnie nie bylo u Ciebie i powiem Ci ze jestem pod wrazeniem ostatniej sesji :buzki:
Widzisz jak super sie dziewczyny dogadaly? I jak slodko razem wygladaja na tych przytulanych fotkach
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

Dzima po prostu bomba http://naforum.zapodaj.net/thumbs/709e07fe2a76.jpg a tak poza tym to Żyleta jest siostrzenicą Homera a nie kuzynką ;) Trzymam za dziewczyny kciuki gdybym mogła to trochę od chłopaków tej miłości Ci podrzuciła ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

awa39 pisze:Trzymam za dziewczyny kciuki gdybym mogła to trochę od chłopaków tej miłości Ci podrzuciła ;)
Przydałoby się :lol:
Dałam dziewczynom legowiska, garaż i tunel, mam nadzieję, że nie będzie zgrzytów i Szkatuła nie przypomni sobie nagle, że to jej i tylko jej zabawki :? :fingerscrossed: Dla Żylety to nowość! Nie umie jeszcze wskoczyć do garażu, na razie próbuje NA, legowiska są okręgiem, w którym popcornuje w miejscu, tunel ubóstwia, problem w tym, że Szkatuła też :levitation:
Z ostatniej chwili:
Obrazek
Stęskniły się za jedzeniem, przecież były na wybiegu i aż 30 min nic nie miały w pyszczkach
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

w razie czego dorzuć drugi tunel, Szkatuła z dwóch naraz nie da rady małej przeganiać ;)
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Kurcze, ale Żylecie sierść urosła! :o
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze: Obrazek
Parę dni u Ciebie a już spółkują przeciwko ludzkości..
Dzima pisze: Dałam im na chwilę tunel do zabawy
I zobaczcie co z nim zrobiły :laugh:
Obrazek
Obrazek
Żyleta tu po prostu przechodzi szkolenie.. Szkatuła sprawdza, czy młoda nadaje się na jej żołnierza :szczerbaty:

Mała jest prześliczna.. z pyszczka są podobne.. pewnie dlatego Szkatuła się w niej tak szybko zakochała.. pamiętam jak się martwiłaś, czy Szkatuła pokocha małą.. a tu proszę.. już się tulą.. u mnie żadna nie leżała jeszcze tak przytulona do drugiej! :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Madzior

Post autor: Madzior »

Fakt, udane panienki :) A Szkatuła jakoś zmieniła charakter świnkowy? :)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Madzior pisze:A Szkatuła jakoś zmieniła charakter świnkowy? :)
Chyba nie :roll: Dopóki Żyleta jej w tyłek nie wchodzi jest ok, ale jak mała się przestraszy i próbuje się wtulić w Szkatułę to zbiera manto :szczerbaty: Dostały legowiska i garaż, tunel zabrałam, bo Szkatuła go okupowała. A jak śmiesznie śpią :laugh: Szkatuła w legowisku, a Żyleta obok niej na podłodze i próbuje ją chociaż noskiem dotknąć, ale wredota się nie daje. A jak Szkatuła idzie jeść to Żyleta szybko hyc! do legowiska i grzeje miejscówę dla pani i władczyni 8-)
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”