Zgadzam się... Oooooo, jaka słodka Szkatuła

Doświnianie... Bosko!!!

Moderator: pastuszek
Też mam taką nadziejędortezka pisze: Ciekawe jak Szkatuła zareaguje na takie śliczne maleństwo.. Mam nadzieje, że nie będzie zazdrosna!
Bo myślałam, żeby im zrobić taką klatkę i żeby przesiedziały tam ok tygodnia, taką "na dotarcie się"ANYA pisze: Wiesz, ze co a po co potrzebujesz ogrodzenie? nie mozesz puscic dziewczyn na podlodze np na kocu?
Oni teraz nie mieszkają razem ?ANYA pisze:Pusc je na podloge na chwile i zobaczysz czy beda musialy sie docierac. Jak wlozylam Alfa malenstwo do Ryana to nawet nie musialam ich laczyc wiesz? Tez sie nastawilam na laczenie a wypuscilam ich razem i Ryan tylko pokrecil doopke na niego zrobil traktora i wlozylam ich do klatki razem. Maly chodzil wszedzie za Ryanem ktory pokazywal mu okolice.
Olam musisz zawitać na wątek chłopaków tam to dopiero są jajaolam pisze:Oni teraz nie mieszkają razem ?ANYA pisze:Pusc je na podloge na chwile i zobaczysz czy beda musialy sie docierac. Jak wlozylam Alfa malenstwo do Ryana to nawet nie musialam ich laczyc wiesz? Tez sie nastawilam na laczenie a wypuscilam ich razem i Ryan tylko pokrecil doopke na niego zrobil traktora i wlozylam ich do klatki razem. Maly chodzil wszedzie za Ryanem ktory pokazywal mu okolice.