Kirka i Batinka- zwrot z adopcji _ Hami- DS
Moderator: silje
- Agata
- Miejscowość: Rokietnica
- Kontakt:
Re: Kirka i Batinka- w DS__ Hami- DS
Dron & Raymi
Romek & Masakra DT
Mufka & Jumi & Gizmo
DT: Norman i Dobrusia, Bernard
Romek & Masakra DT
Mufka & Jumi & Gizmo
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Kirka i Batinka- kwarantanna__ Hami- DS
Po roku z małym haczykiem Kirka i Batinka wróciły do adopcji.
Bo... państwo latem adoptowali kota i w styczniu planują adopcję drugiego. Świnki nie są bezpieczne i stresują się, nie czują się komfortowo. W dodatku pomimo starań nie oswoiły się na tyle, na ile powinny. Zdarzyło się też kilka razy, że ugryzły dziecko, dla którego miały być.. wsparciem terapeutycznym. Dziecko nie czuło się już przy nich bezpiecznie.. Wróciły jednak zadbanie i mam nadzieję- zdrowe.
Dziewczyny po okresie kwarantanny i po badaniach będą szukały nowego domu- bezpiecznego, spokojnego, bez kota i bez małych dzieci. Takiego, który zaakceptuje je takimi, jakimi są i uszanuje ich niedotykalstwo.
Bo... państwo latem adoptowali kota i w styczniu planują adopcję drugiego. Świnki nie są bezpieczne i stresują się, nie czują się komfortowo. W dodatku pomimo starań nie oswoiły się na tyle, na ile powinny. Zdarzyło się też kilka razy, że ugryzły dziecko, dla którego miały być.. wsparciem terapeutycznym. Dziecko nie czuło się już przy nich bezpiecznie.. Wróciły jednak zadbanie i mam nadzieję- zdrowe.
Dziewczyny po okresie kwarantanny i po badaniach będą szukały nowego domu- bezpiecznego, spokojnego, bez kota i bez małych dzieci. Takiego, który zaakceptuje je takimi, jakimi są i uszanuje ich niedotykalstwo.
Moje kochane świnki (po)morskie: Dorjan, Lotka +19 w DT
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Kirka i Batinka- zwrot z adopcji _ Hami- DS
jprd
życzę im trudności w połączeniu kotów oraz kota z twardym charakterem i ostrymi pazurkami.
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Po prostu brak słów jak takie coś się czyta
Delikatna i krucha świnka to nie terapeuta. A kot to też niezbyt dobry wybór przy chorym dziecku. Też pewnie oddadzą po pierwszym zadrapaniu...
Myślałam nad adopcją dziewczyn w zeszłym roku ale że one były we dwie a ja miałam za małą klatkę to wybór padł na Plamkę. Też się nie oswoiła do końca ale to nie jej wina że ma taki charakter. Kocham ją jaka jest i szanuję jej lękowy charakter.
Dzima często posiadanie więcej niż jednego kota wiąże się z sikaniem po kątach
Trzymam kciuki za dziewczyny żeby trafiły do cudownego domu, który zaakceptuje je takie jakie są
Myślałam nad adopcją dziewczyn w zeszłym roku ale że one były we dwie a ja miałam za małą klatkę to wybór padł na Plamkę. Też się nie oswoiła do końca ale to nie jej wina że ma taki charakter. Kocham ją jaka jest i szanuję jej lękowy charakter.
Dzima często posiadanie więcej niż jednego kota wiąże się z sikaniem po kątach
Trzymam kciuki za dziewczyny żeby trafiły do cudownego domu, który zaakceptuje je takie jakie są
- Agata
- Miejscowość: Rokietnica
- Kontakt:
Dron & Raymi
Romek & Masakra DT
Mufka & Jumi & Gizmo
DT: Norman i Dobrusia, Bernard
Romek & Masakra DT
Mufka & Jumi & Gizmo
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Człowiek tyle czasu siedzi w temacie adopcji, a jednak nieustannie ludzie potrafią zaskoczyć i zszokować.
A jak będą chcieli psa to oddadzą koty?
A jak będą chcieli psa to oddadzą koty?
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM