Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

dominika45
Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*]
No biedulka z Niej ale i Ty się namartwisz przy Niej.. oby było już tylko lepiej.. 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Taki los Dużej  Martwić się i rozpieszczać.
 Martwić się i rozpieszczać. 
Wczoraj przyszła paczuszka ze świstaka więc Tola może już jeść swój trovet (bo w takim tempie pochłaniała, że wczoraj nam zabrakło karmy ). Zamówiłam jej też diaro herb (to na biegunkę). Myślałam, że to będą kapsułki tak jak inne preparaty z tej serii a tu zonk
 ). Zamówiłam jej też diaro herb (to na biegunkę). Myślałam, że to będą kapsułki tak jak inne preparaty z tej serii a tu zonk  O mały włos a wszystko wylądowałoby na podłodze przy otwieraniu
 O mały włos a wszystko wylądowałoby na podłodze przy otwieraniu 

Martwić się i rozpieszczać.
 Martwić się i rozpieszczać. Wczoraj przyszła paczuszka ze świstaka więc Tola może już jeść swój trovet (bo w takim tempie pochłaniała, że wczoraj nam zabrakło karmy
 ). Zamówiłam jej też diaro herb (to na biegunkę). Myślałam, że to będą kapsułki tak jak inne preparaty z tej serii a tu zonk
 ). Zamówiłam jej też diaro herb (to na biegunkę). Myślałam, że to będą kapsułki tak jak inne preparaty z tej serii a tu zonk  O mały włos a wszystko wylądowałoby na podłodze przy otwieraniu
 O mały włos a wszystko wylądowałoby na podłodze przy otwieraniu 
- 

dominika45
 Zgadza się.. ja miałam tak samo przy otwieraniu pierwszej butelki z diaro - herb..  Teraz staram się uważać ale i tak zdarza mi się trochę wysypać bo się zapomnę zwłaszcza gdy otwieram po immuno.. Dużej życzymy dużo sił!!
  Zgadza się.. ja miałam tak samo przy otwieraniu pierwszej butelki z diaro - herb..  Teraz staram się uważać ale i tak zdarza mi się trochę wysypać bo się zapomnę zwłaszcza gdy otwieram po immuno.. Dużej życzymy dużo sił!!- 

Anulka1602
Dużo zdrówka dla Tolusi łakomczuszki a dla Dużej dużo sił i energii  

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Bo tam na opisie diaro jest chyba napisane, że to w formie kapsułek... Ja też się zdziwiłam, że to proszek... 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami

Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- 

dominika45
Tam chyba t jest napisane, ze to dodatek paszowy.. bez formy.. tylko potem w opisie jak podawać jest napisane, ze łyżeczkę.. a na immuno, ze kapsułkę rozpuścić .. tylko gdy się myśli  o tym, żeby szybko pomóc to nie myśli się, ze to coś może nie być w kapsułce.. ja tak mam. kiedyś wsadziłam  palec do diaro... i się zdziwiłam  , ze kapsułka taka miękka... i się sypie..
 , ze kapsułka taka miękka... i się sypie..

, ze kapsułka taka miękka... i się sypie..
 , ze kapsułka taka miękka... i się sypie..- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A ja nie czytałam opisu  Dotychczas miałam nefro i senior więc byłam pewna, że to też w kapsułkach i że jest 1 na kilogram zwierzaka. A tu odrywam to białe zabezpieczenie i coś mi nie pasi bo proszek pod tym:) Dobrze, że nie wywaliłam wszystkiego na podłogę;D Toli bardzo to smakuje. Nutka też chce pić... A ona kupy ma ładne (czasami idą miękkie ale to chyba cekotrofy bo Nucia już się nie schyla po bobki tylko wyciąga głowę do góry i czeka żebym jej podała
 Dotychczas miałam nefro i senior więc byłam pewna, że to też w kapsułkach i że jest 1 na kilogram zwierzaka. A tu odrywam to białe zabezpieczenie i coś mi nie pasi bo proszek pod tym:) Dobrze, że nie wywaliłam wszystkiego na podłogę;D Toli bardzo to smakuje. Nutka też chce pić... A ona kupy ma ładne (czasami idą miękkie ale to chyba cekotrofy bo Nucia już się nie schyla po bobki tylko wyciąga głowę do góry i czeka żebym jej podała  ). Ale przyznam się, że troszeczkę dzisiaj dostała do oblizania strzykawki... A Tola to pewnie zjadłaby całe opakowanie na raz
 ). Ale przyznam się, że troszeczkę dzisiaj dostała do oblizania strzykawki... A Tola to pewnie zjadłaby całe opakowanie na raz  Najśmieszniej Tola pije rodicare akut. To ma dziwny zapach więc jak poczuje to ucieka ale za chwilę przybiega z powrotem bo mam strzykawkę w ręce więc to na pewno coś pysznego. Wącha i znowu ucieka i tak kilka razy. A jak już się zdecyduje wziąć do buźki to później takie śmieszne miny robi jak pije
 Najśmieszniej Tola pije rodicare akut. To ma dziwny zapach więc jak poczuje to ucieka ale za chwilę przybiega z powrotem bo mam strzykawkę w ręce więc to na pewno coś pysznego. Wącha i znowu ucieka i tak kilka razy. A jak już się zdecyduje wziąć do buźki to później takie śmieszne miny robi jak pije  Muszę ją kiedyś nagrać
 Muszę ją kiedyś nagrać 

Dotychczas miałam nefro i senior więc byłam pewna, że to też w kapsułkach i że jest 1 na kilogram zwierzaka. A tu odrywam to białe zabezpieczenie i coś mi nie pasi bo proszek pod tym:) Dobrze, że nie wywaliłam wszystkiego na podłogę;D Toli bardzo to smakuje. Nutka też chce pić... A ona kupy ma ładne (czasami idą miękkie ale to chyba cekotrofy bo Nucia już się nie schyla po bobki tylko wyciąga głowę do góry i czeka żebym jej podała
 Dotychczas miałam nefro i senior więc byłam pewna, że to też w kapsułkach i że jest 1 na kilogram zwierzaka. A tu odrywam to białe zabezpieczenie i coś mi nie pasi bo proszek pod tym:) Dobrze, że nie wywaliłam wszystkiego na podłogę;D Toli bardzo to smakuje. Nutka też chce pić... A ona kupy ma ładne (czasami idą miękkie ale to chyba cekotrofy bo Nucia już się nie schyla po bobki tylko wyciąga głowę do góry i czeka żebym jej podała  ). Ale przyznam się, że troszeczkę dzisiaj dostała do oblizania strzykawki... A Tola to pewnie zjadłaby całe opakowanie na raz
 ). Ale przyznam się, że troszeczkę dzisiaj dostała do oblizania strzykawki... A Tola to pewnie zjadłaby całe opakowanie na raz  Najśmieszniej Tola pije rodicare akut. To ma dziwny zapach więc jak poczuje to ucieka ale za chwilę przybiega z powrotem bo mam strzykawkę w ręce więc to na pewno coś pysznego. Wącha i znowu ucieka i tak kilka razy. A jak już się zdecyduje wziąć do buźki to później takie śmieszne miny robi jak pije
 Najśmieszniej Tola pije rodicare akut. To ma dziwny zapach więc jak poczuje to ucieka ale za chwilę przybiega z powrotem bo mam strzykawkę w ręce więc to na pewno coś pysznego. Wącha i znowu ucieka i tak kilka razy. A jak już się zdecyduje wziąć do buźki to później takie śmieszne miny robi jak pije  Muszę ją kiedyś nagrać
 Muszę ją kiedyś nagrać 
- 

Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Wesoło masz z tym swoim stadkiem  , dużo zdrówka kochani
 , dużo zdrówka kochani 

, dużo zdrówka kochani
 , dużo zdrówka kochani 
- 

dominika45
Ojej ale to musi komicznie wyglądać..  prosimy o filmik!! Jakbym słyszała i widziała Minutkę naszą.. Tak samo robi..
  prosimy o filmik!! Jakbym słyszała i widziała Minutkę naszą.. Tak samo robi.. 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: