Pipi juz w nowym domku! :)
Moderator: silje
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Pipi juz w nowym domku! :)
słodziaaaaki!!
czy mi się wydaje, czy trochę schudły?
- Kara
- Kontakt:
Rozalinka na pewno jest chudsza. Po Petrosi i Arabelce nie widzę,ale ja jestem tylko z doskoku 
-
patrycja
Arabelka nie schudła, jest największa hi hi. Petronia, powiedziałabym, że ostatnio może ciutkę, a może nie, a Rozalineczka na pewno - jest jak połowa Arabelinki.Dobrze, że Kara od czasu do czasu wpadnie do nas to są zdjęcia
. Meg, ja wstępnie mam wolne 12 - jeśli kolegi z pracy dziewczyna nie zacznie rodzic hi hi. Musisz do nas wpaść zobaczyć rezydencję dziewczynek i moje pierwsze tymczasy -Gardenię i Lobelię - labki!
- Kara
- Kontakt:
Ciocia Kara Arabelkę i PetRozki odwiedziła i znowu kilka fotek zrobiła... Na wybiegu trzy pięknotki latały i do zdjęć ustawiać się nie chciały...Nowe zakątki obwąchać musiały,bo w kuchni jeszcze nie buszowały... Liść kalafiora na zachętę dostały i ze smakiem go pałaszowały... Arabelka jak zwykle w miejscu nie usiedziała i z kącika w kącik latała... Trajkotka z niej wielka była i swoje zadowolenie chyba wyraziła... W pociąg się bawiły i jedna za drugą, druga za trzecią sobie chodziły... Petronia Rozalkę umyła,bo ta chyba się pyłkiem kurzu ubrudziła...
Gdy się już nabiegały,to od Pati domku się domagały... W końcu na spoczynek zasłużony się udały i Kara z Pati chwilkę dla LobGarek miały...

-
patrycja
Dzięki Chocolate Monster
. Arabelka i Pertonia w pełni sił tłuścinki, Rozunia serce moje po biegunce po antybiotykach spadła na wadze wprawdzie, ale wraca już do siebie
. Moje 3 miłości
!!!
Kara, dzięki super relacje i za to, że można na Ciebie liczyć!
Meg, czekamy na Ciebie jak coś
.
Kara, dzięki super relacje i za to, że można na Ciebie liczyć!
Meg, czekamy na Ciebie jak coś
- Kara
- Kontakt:
-
patrycja
Tak, tylko Arabelinka wskakuje na półeczkę, bo taka jest zwinna i sprytna, uwielbia z niej jeść sianko - mój mały cyrkowiec
!
- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Cześć futrzastym gnidom wszystkim!! Fajnie Was zobaczyć chociaż tutaj
- przepraszam dziewczyny, nie udało mi się wyrwać
. Konferencja się przeciągała czasowo, ale następna już w kwietniu
, także nie tracę nadziei! A najwyżej zrobię wycieczkę specjalnie do Was, oczywiście gdybyście zabladzily do Lublina/ Krakowa, meldujcie! Choćbym ten czas miała spod ziemi wyciągać to się spotkamy.