☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: ✰COOL SEXTET✰ czyli G.K.N.A.B.P SQUAD :D

Post autor: jolka »

No ja jestem na tyle stara, że pamietam i Isaure i w Kamiennym kręgu. To były hiciory :yahoo: a jeszcze wcześniej, chyba od tego telenowele wenezuelskie :102: się zaczeły- Rózowa dama :roll:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Kurde ludzie Dynastii nie pamiętają znaczy, że ja stara jestem. :laugh: Kiedyś w ogóle nie było specjalnie wyboru jeśli chodzi o seriale. ;) Bonita no proszę, chyba pasuje do niej :102:
Ostatnio zmieniony 19 paź 2016, 19:25 przez Siula, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Guapita :102: Tam w środku jest "p" a znaczy to samo :lol:
Ja oglądałam dynastię...ja cie...każdy odcinek...ale na końcu już głupie było...Jak Lindę porwali, a Blake z kimś innym był a potem ta, jak jej tam, Joan Collins...ej, ona chyba właśnie z Blakiem była, co? :think:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Też oglądałam Dynastię co tydzień w niedzielę z całą rodzinką, a Joan Collins to była Alexis Carrington :D
I Ptaki ciernistych krzewów też były... :102:
katiusha

Post autor: katiusha »

Oj były, były te seriale :lol:
Moja świętej pamięci Babcia, jak przyszłam o porze nieodpowiedniej , ZAWSZE zmuszała mnie do obejrzenia z nią "Mody na sukces" :glowawmur: Nazywała toto "Sukces na modę" i NIKT nie zdołał jej przekonać, że to odwrotnie :laugh:
Zawsze mawiam, ze w takich tasiemcach czekam, aż pojawi się UFO i kogoś porwie :rotfl:

A jak kiedyś "Szogun" leciał po raz pierwszy, to do sąsiadów poszliśmy z rodzicami na oglądanie, jak nam prąd pierdyknął na chacie. Nie było czasu naprawiać. :lol:
lubię

Post autor: lubię »

Oo, pamiętam Dynastię... łupie mnie w kościach, ja to mówię :szczerbaty: Alexis zjadła resztę i potem była kontynuacja z nią w centrum, kojarzycie? Dynastia Colbych czy jakoś tak... :think: W sumie niewiele z tego serialu pamiętam, ale wypchane ramiona w strojach Lindy stoją mi przed oczami jak żywe :szczerbaty:
UFO nie było, ale widziałaś odcinek z pytonem? Teściowa aż nas zawołała, żebyśmy nie przegapili :laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

A było z tymi Colby'mi, było faktycznie :szczerbaty: Qrde..Pytona przegapiłam...To se ne wrati.. Obrazek
Z innych rzeczy z szałowej oferty programów 1 i 2, oczekiwanie gorączkowe nastawało w rodzinie przed "Kino oko", "Sondą" i "Tajemniczym światem Artura C. Clarka" Obrazek
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

Oj tez pamiętam, dynastie, moda na sukces ponad 20 lat temu pierwsze odcinki dziadek zawsze fukal że babcia ogląda to gó...., Bonanza, dr. Quenn, pełna chata sporo tego w sumie jakby tak pomyśleć
Moje swinie sa zmuszane oglądać ze mną reż że 3 seriale i koniecznie siatkówkę mecz a jak idą pokój obok to jeszcze żużel :lol:
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja obecnie nie mam telewizji. Kupiliśmy tylko internet. A mama właśnie rozwiązała umowę i ma to, co ściągnie z anteny :lol:
Ale ja chyba nie oglądałam niewolnicy izaury...jakąś inną "wenezuelę" oglądaliśmy...ale nie pamiętam tytułu...cristal czy jakoś tak :think:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
lubię

Post autor: lubię »

katiusha pisze:A było z tymi Colby'mi, było faktycznie :szczerbaty: Qrde..Pytona przegapiłam...To se ne wrati.. Obrazek
Niestety, nie wyobrażam sobie przegrzebania tego serialu w poszukiwaniu jednego odcinka :help: Wybacz... :(
Zostawiam za to coś innego https://www.youtube.com/watch?v=vrRPdWavVVQ Miłego oglądania :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”