Ja również z chęcią zamówiłabym coś jeszcze do Naszej kolekcji z białą łowicką.

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Bawełny w łowickie wzory aktualnie nie posiadam, zostały mi jakieś resztki.Olivianna pisze:Przepraszam za wykorzystanie zdjęca cudownego prosiaczka.Arwenka pisze:![]()
Ale muszę posłużyć się przykładem.
Chciałabym zamówić taką podwójną norkę, dla dwóch prosiat: 1,3kg i jednego maleństwa, które niewiadomo jak urośnie. Szerokość klatki 51cm, przy czym niebawem zakupimy większą, ale sądzę, że na szerokości dużo się nie zmieni. Oczywiście zestaw z karabińczykami czy czymś takim do podwieszenia. Nie wiem jaka wysokość powinna być, ale odpowiada mi takie coś jak na zdjęciu. Czy na dach też da radę wskakiwać?
Materiał http://naforum.zapodaj.net/925d5e92040a.jpg.html dokładnie taki, w kwiatki od środka mógłby być niebieski polar. Jaki byłby w przybliżeniu koszt takiego czegoś?
Raftylka pisze:To ja poproszę 3x kapcioch mniejszy - kolor jednolity
1. Ciemny niebieski nr 30
2. Ciemny pomarańczowy nr 3
3. Zielony nr 38 - chociaż jeszcze się zastanawiam nad fioletowym hmm..
A kiedy będziesz zamawiała, bo jakby co to poczekam. Chciałabym mieć komplet, bo już mam taki hamaczek.pastuszek pisze:[
Bawełny w łowickie wzory aktualnie nie posiadam, zostały mi jakieś resztki.
Obiecuje przy kolejnym zamawianiu bawełny ją dokupić![]()
Obok tego zdjęcia powinno być drugie, gdzie prośki siedzą na górze, zawsze mogę zrobić trochę mniejsze tunele
My mamy dwa paśniczki uszyte przez Pastuszka. Jesteśmy bardzo zadowoleni - są ładne, świnki bez problemu dostają się do sianka, a samo sianko nie wylatuje bez przerwy na dno klatki czy wybieg. PolecamOlivianna pisze:Zastanawiam się też nad paśnikiem z materiału, ale nie wiem jak on się sprawdza.