Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

jkeen

Re: Z zamówieniem zapraszam po 19 X, GOTOWCE str. 207:)

Post autor: jkeen »

To ja proszę o rezerwację :) Na pewno będę chciała jeszcze coś zamówić z nowej oferty, muszę tylko ogarnąć co i jaki materiał i się ustawię w kolejkę ;)
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

:ok:
Ja przez weekend w końcu zaktualizuje ten drugi post z przykładowymi rzeczami :roll:
Awatar użytkownika
Brunka
Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
Kontakt:

Post autor: Brunka »

Pastuszku a czy masz w swojej ofercie tunelo-hamaki? :P tzn. hamak, a pod spodem dwa tunele, coś tak to tylko podwójne: http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_17314.jpg
Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
Zielona

Post autor: Zielona »

Ja chciałam się spytać odnośnie tej truskawki czy posiadasz jeszcze aktualnie te materiały ,a dokładnie mam na myśli ten czerwony polarek w czarne kropki ,bo było napisane ,że jest końcówka ,a zależało mi właśnie na takich samych materiałach jak na zdjęciu :) ;)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Zielona pisze:Ja chciałam się spytać odnośnie tej truskawki czy posiadasz jeszcze aktualnie te materiały ,a dokładnie mam na myśli ten czerwony polarek w czarne kropki ,bo było napisane ,że jest końcówka ,a zależało mi właśnie na takich samych materiałach jak na zdjęciu :) ;)
Posiadam i na jedną (może dwie) na pewno jeszcze starczy :ok:
Zielona

W takim razie zamówiłabym jedną taką truskaweczkę,bo posiadam już trzy jamki twojego wykonania i są rewelacyjne :D :love: wszystkie kolory niech będą takie jak na zdjęciu wcześniejszym , a jeszcze chciałam się dowiedzieć czy ten hamak trójkątny będzie pasował do klatki 80-tki ? I ostatnie pytanie czy istnieje możliwość ,że uszyłabyś te rzeczy i je dla mnie przetrzymała ,gdyż przelew zrobiłam dopiero 10 z wypłaty :) :)
Raftylka

Post autor: Raftylka »

Pastuszku a nie zrobiłabyś nam hamaczka 47x44 +tasiemki 2cm??tak żeby dało sie rozpiąć go w setce miedzi pierwszy a trzecim pionowym prętem???
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Zielona pisze:W takim razie zamówiłabym jedną taką truskaweczkę,bo posiadam już trzy jamki twojego wykonania i są rewelacyjne :D :love: wszystkie kolory niech będą takie jak na zdjęciu wcześniejszym , a jeszcze chciałam się dowiedzieć czy ten hamak trójkątny będzie pasował do klatki 80-tki ? I ostatnie pytanie czy istnieje możliwość ,że uszyłabyś te rzeczy i je dla mnie przetrzymała ,gdyż przelew zrobiłam dopiero 10 z wypłaty
Powinien pasować, bo on taki uniwersalny a 80 wcale dużo węższa od setki nie jest :think:
Z reszta nie ma problemu :ok:
Raftylka pisze:Pastuszku a nie zrobiłabyś nam hamaczka 47x44 +tasiemki 2cm??tak żeby dało sie rozpiąć go w setce miedzi pierwszy a trzecim pionowym prętem???
Nie ma problemu ;)
Tylko z jakiego koloru/wzoru?
Zielona

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, hamaki, tunel

To jak można to domawiam do truskawki jeszcze hamak :D Bawełna wzór I ,a z drugiej strony polarek jasny róż i hamaczek niech będzie z ociepliną ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, hamaki, tunel

Post autor: Lilith88 »

Melduję, że świnie bardzo zadowolone z jamek :buzki: Później wstawię zdjęcia ;)

Mam pytanie czy kolejka zamawiających jest obecnie długa? Bo ja bym chciała zamówić kilka rzeczy ale po 10 i trochę się boję, że mi materiałów zabraknie (chciałabym do kompletu do moich jamek motylki i czerwień).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”