Nie udawaj takiej świętejSnajperka pisze:Bleeeee....ucieka stąd.
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i Wiewiórek✰
-
Snajperka
Wyszłam z Padre na dwór i gadamy o SPŚM (wszak muszę z kimś o tym pogadać, a TŻ nie mam
)
Ja: No, wydaje mi się, że tam są normalni ludzie. Rozmowy na poziomie, świnkowania, takie nie "dalej w świat", a życie domowe.
Padre: No, to bardziej ogarnięci niż ci twoi psiarze.
Ja: Hm... Może tak. Z drugiej strony dziś była rozmowa o tym "jak to jajka samców świnek przypominaja morelki" hihi..
Padre: Hm.. Morele? To one mają jakieś zmutowane świnki, ze takie duże jajka u nich są? Bo morela to duży owoc.
Ja: (wyobraziłam to sobie....)
Kocham mojego Padre
Piję kawę rozpuszczalną z mlekiem i cukrem, oraz herbatę czarną- w zależności co jest w domu 

Ja: No, wydaje mi się, że tam są normalni ludzie. Rozmowy na poziomie, świnkowania, takie nie "dalej w świat", a życie domowe.
Padre: No, to bardziej ogarnięci niż ci twoi psiarze.
Ja: Hm... Może tak. Z drugiej strony dziś była rozmowa o tym "jak to jajka samców świnek przypominaja morelki" hihi..
Padre: Hm.. Morele? To one mają jakieś zmutowane świnki, ze takie duże jajka u nich są? Bo morela to duży owoc.
Ja: (wyobraziłam to sobie....)
Kocham mojego Padre
Uważaj po przyjadęAsita pisze:Snajperka, przyjeżdżaj do mnie! Widzę, że masz blisko
Celibat od 2 lat... Ech... Biedny będzie ten co go przerwieLilith88 pisze: Nie udawaj takiej świętej Takie niby spokojne panny są najgorsze tak na prawdę
- Lilith88
- Kontakt:
Snajperka to dawaj do mnie! Co prawda dalej ale piję dokładnie to samo
Wszyscy się dziwią, że taką byle jaką kawę piję a herbaty nie słodzę nawet
Chciałam najpierw napisać, że facet będzie się cieszył ale później sobie uświadomiłam, że oni tylko wszyscy tak gadają jacy z nich macho a jak przychodzi co do czego to wymiękają w przedbiegach.. Prawda jest taka, że to my chcemy więcej i więcej i więcej..
Chciałam najpierw napisać, że facet będzie się cieszył ale później sobie uświadomiłam, że oni tylko wszyscy tak gadają jacy z nich macho a jak przychodzi co do czego to wymiękają w przedbiegach.. Prawda jest taka, że to my chcemy więcej i więcej i więcej..
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Snajperka
Jak nic się nie zmieni, to cię odwiedzę w PoznaniuLilith88 pisze:Snajperka to dawaj do mnie! Co prawda dalej ale piję dokładnie to samo
Tak a potem...Lilith88 pisze:Chciałam najpierw napisać, że facet będzie się cieszył ale później sobie uświadomiłam, że oni tylko wszyscy tak gadają jacy z nich macho a jak przychodzi co do czego to wymiękają w przedbiegach.. Prawda jest taka, że to my chcemy więcej i więcej i więcej..
https://www.youtube.com/watch?v=6n7jOFlyK9s
Mam na szkoleniu psiaka z Sopotu, jak będę kiedyś tam o normalnej godzinie to wpadnęAsita pisze:Przyjeżdżajcie do kurortu nadmorskiego!
to Wam zaserwuję kawę z moich ostatnich wojaży
Do siebie też zapraszam Kajaki, ognisko, lasy, pola, rzeka... i świeże powietrze
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Chciałam zauważyć, że te "morelki" to ja wymyśliłam
, sprawdźcie w artykule. Wielkość też się zgadza, tylko miałam na myśli jedną morelę, no, taką z przedziałkiem pośrodku.
Kochane, przygarnęłaby mnie któraś w Poznaniu na kilka nocy pod koniec kwietnia? Chciałabym pojechać na Pyrkon, ale nie mam noclegu, a hotele w okolicy Targów Poznańskich do tanich nie należą.
Kochane, przygarnęłaby mnie któraś w Poznaniu na kilka nocy pod koniec kwietnia? Chciałabym pojechać na Pyrkon, ale nie mam noclegu, a hotele w okolicy Targów Poznańskich do tanich nie należą.
-
koni
zastanawiam się jak powinien nazywać się wątek Lilith...
ale nie....same niecenzuralne słowa przychodzą mi do głowy...
- Asita
- Kontakt:
Oj oj, to ja nie wiedziałam... proszę o wybaczeniekimera pisze:Chciałam zauważyć, że te "morelki" to ja wymyśliłam, sprawdźcie w artykule. Wielkość też się zgadza, tylko miałam na myśli jedną morelę, no, taką z przedziałkiem pośrodku.
- Lilith88
- Kontakt:
Dawno tego nie słyszałam, fajnie, że przypomniałaś! 
Snajperka ja zapraszam, zapraszam tylko wiesz ja mieszkam między Poznaniem a Piłą dokładnie więc jak chcesz zobaczyć mój skromny zwierzyniec to wiesz musisz trochę skręcić
A co do Szczecina to chyba w niedzielę albo w poniedziałek pojadę, więc daj znać co i jak z koszami.
Asita to chyba musimy się umówić na zrobienie Ci nalotu
Kimera ja mieszkam 40 minut od Poznania więc jeśli Ci to odpowiada to zapraszam, bo połączenie pociągiem mam fajne i tanie a czasem z samego Poznania do centrum dalej komunikacją miejską niż ode mnie
Koni mój mąż się śmieje, że przy mnie ludzie się otwierają i mówią takie rzeczy, że się po nich nie spodziewał
Taki talent no co 

Snajperka ja zapraszam, zapraszam tylko wiesz ja mieszkam między Poznaniem a Piłą dokładnie więc jak chcesz zobaczyć mój skromny zwierzyniec to wiesz musisz trochę skręcić
Asita to chyba musimy się umówić na zrobienie Ci nalotu
Kimera ja mieszkam 40 minut od Poznania więc jeśli Ci to odpowiada to zapraszam, bo połączenie pociągiem mam fajne i tanie a czasem z samego Poznania do centrum dalej komunikacją miejską niż ode mnie
Koni mój mąż się śmieje, że przy mnie ludzie się otwierają i mówią takie rzeczy, że się po nich nie spodziewał
- Asita
- Kontakt:
Ja tylko chciałam powiedzieć, że na moim wątku to ja takich rzeczy nie poruszam jak tu...