Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki+Demolka/Buka w odwiedzin

Post autor: Harvejowa »

Lukrecja jest w DT u Sambojki (Szczurza Chata) - było podejrzenie cyst i we wtorek miała być operowana, a po kilku tygodniach zamieszkać z Harvistkiem.
We wtorek zrobili jej trzecie USG i doszli do wniosku, że to jednak może być ciąża a nie cysty i przesunęli termin na poniedziałek żeby USG zrobił jeszcze raz bardziej doświadczony weterynarz.
Jeśli jest w ciąży to Harvey nie będzie miał koleżanki a Lukrecja chociaż skradła nam serce z nami nie zamieszka ale dla niej tak byłoby zdrowiej :)
Jeśli to jednak są cysty to w najbliższym czasie będzie operowana i za kilka tygodni przyjedzie do nas :)
Chyba wszystko wyjaśniłam ? :)
ANYA

Post autor: ANYA »

No dobra teraz kumam o co chodzi. O lukrecji slyszalam wczesniej ale nie docZytalam ze moze byc w ciazy. Cokolwiek jej jest niech wyjdzie z tego calo :fingerscrossed:
Harvejowa

Harvey zaliczył właśnie spacer po mieszkaniu :D tzn. po kuchni ;p reszta pomieszczeń była chyba zbyt odległa na jego małe łapki :laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

No to się chłopak targnął na zwiedzanie wszechświata! :peace:
Sambojka

Post autor: Sambojka »

Lukrecja trafiła do nas 2 tyg + kilka dni. Od razu zabraliśmy do wet, okazało się, że cysty (nie ciąża o którą ją podejrzewałam).
Przed umówieniem zabiegu poprosiłam o kolejne usg, nie wiadomo.. Już pojechała na zabieg i nadal nie wiadomo...

Dziś kolejne usg i nie wiadomo. Okazało się, że nie rosną tak szybko jak zakładaliśmy wiec wszystko wyjaśni się w poniedziałek. Dla niej zdecydowanie lepiej będzie jeżeli urodzi a nie bedziemy jej ciąć bo cysty dlatego musze mieć pewność..

Osobiści ciesze się, że mamy chłopców bo jest niemożliwie cudownym przytlakiem ! :love:
Harvejowa

Co ma być to będzie :) Wycałuj jej nosek ode mnie :)
Harvejowa

Z cyklu : możesz nie głaskać ale daj chociaż poleżeć na kolankach...jestem taki samotny
Jak zwykle przez małego przemawia hipokryzja... Mufik czuje się fantastycznie :) Za to Harvey cały czas nas molestuje...kładę go na kolana i nie głaszczę bo piszę coś na komputerze a on kopytka wywala i zadowolony...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Piękności <3
katiusha

Post autor: katiusha »

Łobuzy wiedzą doskonale jak się nieźle ustawić! :lol:
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Ja jak biorę Eda na kolana to patrzy tylko z wyrzutem 'dlaczegoś mnie matka zabrała?!' i dopóki go nie odstawie do klatki to ten wzrok :?
Mam nadzieję, ze białasy będą nakolankowe! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”