Na fotach dziewczyny wygladaja na takie slodziaki, nawet Szkatula na taka spokojna wyglada.
Chyba tez musze kupic kolbe z lucerny...
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
... gdzieś wyczytałam, że lucerne można podawać świnkom do ukończenia przez nie 1 - go roku. Zawiera w sobie duże ilości wapnia. Moja Agatka ma problemy z kamieniem i nie może pod żadnym pozorem jej jeść. Na drugi dzień po spożyciu wysikuje wielkie ilości wapna. Przy tym strasznie płacze.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ale lucerna przecież jest we wszystkich świńskich karmach 

Moi chłopcy też nigdy nie mieli kolby z lucerny, może akurat by im zasmakowała... Innych kolb też nie kupuję, bo nie chcą ich jeść...
Na zdjęciach dziewczyny wyglądają na zgraną paczkę... Szkoda, że Szkatuła taka niedobra...
Na zdjęciach dziewczyny wyglądają na zgraną paczkę... Szkoda, że Szkatuła taka niedobra...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Szkatuła oddzielona. W nocy była istna masakra, chyba z 20 razy wstawałam, przegięła kiedy Zula bała się przyjść na śniadanie, a kiedy w końcu przyszła i została brutalnie przegoniona. Szkatuła pilnowała jej i nie pozwalała się ruszyć. Musiałam iść do pracy i nie miałam czasu ich rozdzielić. Po południu Szkatuła trafiła do 100ki. Jak urządzałam klatkę miałam jeszcze wątpliwości i żal, ale szybko mi pokazała że robię słusznie
Jutro wstawię zdjęcia.

Jutro wstawię zdjęcia.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Czy nie powinno być odwrotnie? Skoro JA rządzę to one powinny się wynieść do 100ki!

Dosięgnę siano...

To może ja będę teraz rządzić?

W sumie nawet nie wiem na czym to "rządzenie" polega...eee tam byle micha była pełna

I to niedowierzanie w oczach, że nie musi się już skradać

Pełen luz...czuję, że Szkatuła się wyniosła, bo czuła się zagrożona, jestem w końcu samicą alfa

Szkatuła miała totalny zlew na szukające je mopy. Wypuszczone z klatki biegały, kwikały i obwąchiwały klatkę, a Szkatuła pozostawał niewzruszona.

Dzięki Lilithowi chłopcy za pyszne kolby, dobre było i szybko się skończyło

Nareszcie znalazłam skrawek klatki nie zastawiony żadnym tunelem, legowiskiem itp itd

"Bo klatka była za mała" i moje biedne świnie cisną się na 1,3 [m2]

Dosięgnę siano...

To może ja będę teraz rządzić?

W sumie nawet nie wiem na czym to "rządzenie" polega...eee tam byle micha była pełna

I to niedowierzanie w oczach, że nie musi się już skradać

Pełen luz...czuję, że Szkatuła się wyniosła, bo czuła się zagrożona, jestem w końcu samicą alfa

Szkatuła miała totalny zlew na szukające je mopy. Wypuszczone z klatki biegały, kwikały i obwąchiwały klatkę, a Szkatuła pozostawał niewzruszona.

Dzięki Lilithowi chłopcy za pyszne kolby, dobre było i szybko się skończyło

Nareszcie znalazłam skrawek klatki nie zastawiony żadnym tunelem, legowiskiem itp itd

"Bo klatka była za mała" i moje biedne świnie cisną się na 1,3 [m2]

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Bałam się że jednak do tego dojdzie.. Szkoda ale nic nie poradzisz
Zołza ma piękne królestwo
Tylko czy zasłużyła?
Kudłacze biedne się cisną? oj jojoj.. na prawdę biedne
Jak Ty je możesz w takiej małej klateczce trzymać, istnie klaustrofobiczne warunki 

Zołza ma piękne królestwo

Kudłacze biedne się cisną? oj jojoj.. na prawdę biedne

Szkoda, że Szkatuła się nie dogadała z resztą dziewczyn, ale wille ma bardzo fajną 

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Szkatuła, ty dziadu