Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dzima to sa lata obserwacjiDzima pisze:

- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Dzima u mnie Fragola tez tak się drze jak Nolducha jest za blisko ale nic sobie nie robią przy tym 

Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
U mnie też są takie podobne piski, ale jeszcze nic sobie chłopcy nie zrobili, więc oby tak dalej... Trzymam kciuki za te Twoje baby 

- Dzima
- Kontakt:
U nas średnio...
Jest jak przed rozdzieleniem tylko Szkatuła nie rzuca się w pościg za Zulą... Zula ucieka z każdego miejsca, jeśli zbliża się Szkatuła, a ona idzie tylko ją przegonić i perfidnie się wylać w tym miejscu w którym Zula siedziała/leżała
Żal mi Zuli jak tak piszczy, ale jak mówicie, że to oznaka poddania się to ok. na razie tak posiedzą, będę obserwować.

Jest jak przed rozdzieleniem tylko Szkatuła nie rzuca się w pościg za Zulą... Zula ucieka z każdego miejsca, jeśli zbliża się Szkatuła, a ona idzie tylko ją przegonić i perfidnie się wylać w tym miejscu w którym Zula siedziała/leżała

Żal mi Zuli jak tak piszczy, ale jak mówicie, że to oznaka poddania się to ok. na razie tak posiedzą, będę obserwować.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Ale od jedzenia się nie przeganiają? Potrafią razem wytrwać przy misce szamając?
- Dzima
- Kontakt:
Tak. Potrafią nawet jeść z jednej kuli siano, ale Zula wtedy cały czas piszczy...i nie przestaje jeść. 

Pyrka
Za TM
Za TM

Wcześniej była straszona na maxa, więc jeszcze nie ochłonęła. Ale jak nie ma terroryzmu totalnego - czytaj: nie może jeść, bo gnębienie stałe to chyba trzeba im dać czas. Nie jest źle na tyle, aby znów rozdzielać, bo już pewnie nie połączysz. Waż Zulę, bo jest zapewne najniżej w hierarchii. Jeśli nie podupada to dobrze.
Ja też myślę, że jak dają radę razem egzystować to trzeba im dać szanse, bez rozdzielania
Trzymam kciuki! 

- Dzima
- Kontakt:
Wy trzymacie kciuki, a Szkatuła się nimi podciera
Dzisiaj pogoniła mopy, rzuciła się z zębami na Zulę (nie ma krwi
) i wyrwała kupę włosów Żylecie
Wyciągnęłam ją na kolankowanie i mopiszcze się ożywiły w klatce, było bieganie i skakanie, a jak Szkatuła wróciła i któraś podskoczyła to wjeb@$!
Teraz Żyleta i Zula leżą pod rampą, a Szkatuła dumnie zaznacza teren sunąc po macie częścią ciała gdzie samiec ma jaja
Po wypłacie kupię matę i urządzę Szkatule jej priv-100kę i koniec, mam dość, poddaję się, wredota wygrała.

Dzisiaj pogoniła mopy, rzuciła się z zębami na Zulę (nie ma krwi

Wyciągnęłam ją na kolankowanie i mopiszcze się ożywiły w klatce, było bieganie i skakanie, a jak Szkatuła wróciła i któraś podskoczyła to wjeb@$!

Teraz Żyleta i Zula leżą pod rampą, a Szkatuła dumnie zaznacza teren sunąc po macie częścią ciała gdzie samiec ma jaja

Po wypłacie kupię matę i urządzę Szkatule jej priv-100kę i koniec, mam dość, poddaję się, wredota wygrała.
Pyrka
Za TM
Za TM