Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Dzima »

martuś pisze:nana i Zula i Żyleta mają plamki na dupci :szczerbaty:
Dokładnie. Zula ma brązową, a Żyleta czarną plamkę. :102:
anuleczka pisze:Dzimuuuuś jak tam? :buzki:
Nie umiem ocenić :idontknow: Jak siedzę przy klatce to nic się nie dzieje, w nocy też spokój, ale bracia i mama relacjonują, że podobno w ciągu dnia Szkatuła goni i Zulę i Żyletę, zgrzyta zębami i w ogóle rzeźnia Obrazek
Przydałby mi się tydzień wolnego, żeby siedzieć i na nie patrzeć :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Kamerę ustaw :lol: może rodzina za bardzo panikuje?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Możliwe :roll: Już nie wiem jak mają wyglądać typowe świńskie zachowania.
Ale Zula je, nie jest odganiana od misek, więc na razie tak zostają. Może w weekend zasłużą żeby przenieść kupry do klatki.
Kamera by się przydała, oglądałabym w pracy świnki :love: i wszystkich bym nimi zamęczyła
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

Post autor: katiusha »

Puzzel jest.. :roll: Cykam sie przed moim łączeniem...
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Jakbym jeszcze kamerkę u chłopców zainstalowała i w pracy oglądała, to znajomi by mnie chyba z tej pracy wyrzucili hahahaha :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ja też bym takiej kamerki nie mogła mieć! nic innego bym nie robiła.. starczy już, że jak tylko mam chwilę to foty Kotletów oglądam..

Kiedyś gdy poszłam do znajomej trafiłam na scenkę jak wszyscy już tam obecni stoją, leżą, siedzą.. patrząc na małe miesięczne dziecko.. zastanawiałam się, "jak tak można?" przecież nic ciekawego.. po czym wróciłam do siebie i złapałam się na tym, że wywaliłam się na swoim szezlongu obok świń i się gapiłam co wyczyniają :szczerbaty:
wiem wiem.. na leczenie za późno.. pocieszenie? że Wy macie tak samo :rotfl:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Casia

Post autor: Casia »

oj jakbym siebie widziała , swinie chodza jedza , turczą/warcza nieraz na siebie jedna druga stuknie, później spia , nic się nie dzieje , długo się nic nie dzieje, później jedza, jedza ..jedza.. a ja stoje/siedze/leze - w zaleznosci ile czasu mam i paaaCZe i paCZe :lol: to wciąga:-).

Mam kolezanke która tak patrzy na swoje rybki (przyznaje piękne) ale one jakos mnie nie ruszają za bardzo :redface:

Objawy swinkomaniactwa sa zazwyczaj podobne u każdego :lol: tu nie ma co pocieszać bo to tak jest :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Casia dokładnie! Przecież u świń się zawsze dzieje tyle ciekawych rzeczy!
warczą, jedzą, bobczą, kopią jak kurka, czekają w kolejce na sianko, czekają w kolejce do poidełka.. nie wytrzymują czekania i ciągną pijącą za sierściółę aby odciągnąć ją od poidła, ślicznie leżą, przeganiają się z hamaka.. no nic tylko jak piszesz: paCZyć, paCZyć.. a że mam miejscówkę wygodną to i kimnę sobie czasem :szczerbaty:

rybki mam, żółwie mam.. ale najwięcej się dzieje u Schaboszczy :102:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

I jak tam laski?
Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

Ja mam teraz wersję "live" bez kamerki :lol: Telewizor to bohater drugiego planu :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”