Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Zaffiro »

Co za stanowczość :D oby były pozytywne efekty :fingerscrossed: :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Nadal się łączymy i dużo kolankujemy. Szkatuła ma już się za królową terenu, więc neutralność szlag trafił :glowawmur:
Chyba je jeszcze tak zostawię :think: Wszystko się pieprze, łącznie z matą, ale legowisk tak szybko nie dostaną.
Jeśli Zula nie będzie tłamszona i swobodnie będzie mogła jeść i chodzić po klatce (o łaskawa królowo...) to będzie dobrze i uznam łączenie za sukces Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ah ta Szkatuła, mam nadzieję, że chociaż trochę odpuści i Twoje panienki znów zamieszkają razem :-)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Oby się udało :fingerscrossed: Szkatułka mogła by trochę odpuścić przecież i tak wiadomo, że królowa jest tylko jedna :buzki:

Dzima u mnie w wątku Gery specjalnie dla Ciebie ;)
elwen
Miejscowość: skierniewice
Kontakt:

Post autor: elwen »

Jak one przezabawnie wyglądają w tej kąpieli :lol: A Szkatułka to wcale nie wygląda na takie diablę. Ale wiadomo, im bardziej niewinne oczęta, tym zazwyczaj większy łobuziak.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Współczuję tej napietej sytuacji :pocieszacz: i mocno trzymam kciuki za powodzenie :fingerscrossed: :buzki:
nana81

Post autor: nana81 »

Dzima pisze: Chyba je jeszcze tak zostawię :think: Wszystko się pieprze, łącznie z matą, ale legowisk tak szybko nie dostaną.
Dzima w pierwszym odruchu jak laski się lały to wszystko pozabierałam z klatki. Pewnie bym sama na to nie wpadła ale mąż moj zauważył, że nie jest lepiej a może nawet gorzej. Prawa siedziała nastroszona w kącie a Elza zaczynała płakać jak tylko Lewa szła w jej stronę. Wszystko wymoczyłam w occie, wyprałam, wywietrzyłam i wrzuciłam do klatki. No i poprawiło się.
Masz dużą klatkę. Wstaw im legowiska ale najlepiej więcej niż masz świnek i to jeśli upchniesz to sporo więcej. Daj im miski z jedzeniem co najmniej trzy i odsuń maksymalnie od siebie. U mnie to pomogło.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ahh ta Szkatuła.. uspokoiłaby się.. wszyscy przecież wiedzą, że królowa jest tylko jedna..
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

nana81 pisze:
Dzima pisze: Chyba je jeszcze tak zostawię :think: Wszystko się pieprze, łącznie z matą, ale legowisk tak szybko nie dostaną.
Dzima w pierwszym odruchu jak laski się lały to wszystko pozabierałam z klatki. Pewnie bym sama na to nie wpadła ale mąż moj zauważył, że nie jest lepiej a może nawet gorzej. Prawa siedziała nastroszona w kącie a Elza zaczynała płakać jak tylko Lewa szła w jej stronę. Wszystko wymoczyłam w occie, wyprałam, wywietrzyłam i wrzuciłam do klatki. No i poprawiło się.
Masz dużą klatkę. Wstaw im legowiska ale najlepiej więcej niż masz świnek i to jeśli upchniesz to sporo więcej. Daj im miski z jedzeniem co najmniej trzy i odsuń maksymalnie od siebie. U mnie to pomogło.
Legowisk mam dużo, ale nie mogę wstawić, bo Szkatuła, tak dla zwały, chodzi i wygania Zulę, chociaż nie ma w ogóle zamiaru się w nim położyć.
A wybieg mają teraz mniejszy niż klatka- jak się tutaj dogadają to myślę, że w klatce będzie ok.
Podobno była dziś gonitwa, Szkatuła pogoniła mopy. Jak na razie Zula swobodnie chodzi po klatce, a Szkatuła jej nie tłamsi i nie zagania do rogu. Mopy powinny teraz ruję mieć :think: będzie się działo.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Szkatuła ty bądź grzeczna bo inaczej to ci Dzima załatwi chłopa i wtedy będziesz miała pozamiatane :nono:
Trzymam kciuki żeby jakoś się tolerowały :fingerscrossed:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”