Fionka świnka z piwnicy już w DS
Moderator: silje
-
Madzior
Re: Fionka świnka z piwnicy Warszawa- Rez
Frezja jest też ładniusia
nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z koszatniczką 
-
Roksi147
Wiele osób tak mówi o tym umaszczenie,ale to umaszczenie jest bardzo gładkie i delikatne. Chociaż biały kolorek też jest delikatny.
-
Madzior
Każde futro jest piękne. Piękno jest w różnorodności
Kiziasta ma takie delikatne futerko, Fiśce z kolei sztywnieje (starzeje się, ot
)
Biały włos nie ma pigmentu? A Fiona jest taka bardziej ecru/beż, czy jest to taki normalny biały? Fotki mogą przekłamywać kolory
Biały włos nie ma pigmentu? A Fiona jest taka bardziej ecru/beż, czy jest to taki normalny biały? Fotki mogą przekłamywać kolory
-
edyta7709
wiem ze jest ładniutka dla tego ją biore do domku i nikomu nie oddamMadzior pisze:Frezja jest też ładniusianie wiem czemu, ale kojarzy mi się z koszatniczką
-
Roksi147
Fionka jest biała,ale nie wiem czy wiesz ,że himalaye są pochodą czarnych świnek.Ja ostatnio dowiedziałam się w hodowli ,że jak dopuści się homalaye i czrnego to wyjdą całe czarne maluszki
.
-
Madzior
Ojej! A Frodo taki kolorowy wyszedł z Fiony
Slyszalam, że łącząc świnki trudno jest wstrzelić się w konkretne umaszczenie... Ale ja się nie znam, nigdy nie rozmnażałam i rozmnażać nie mam zamiaru 
Edyta, gratuluję!
Kiedy Frezja u Ciebie zamieszka?
Edyta, gratuluję!
-
Roksi147
U mnie wszyscy wyjeżdżają końcem miesiąca, nie wiadomo tylko co z Frezją będzie,bo ona jeszcze na leczeniu i obserwacji jest.
Frodo to ja nie wiem po kim on taki kolorowy wyszedł,bo w piwnicy takiej świnki nie było
.Kochana ty się już szykuj na nowego lokatora który dużo warzywek jada ,3 razy dziennie obowiązkowo o 10.00,15.00,19.00 ,bo w przeciwnym razie sąsiedzi policje wezwą ,że zwierzęta się drą strasznie 
Frodo to ja nie wiem po kim on taki kolorowy wyszedł,bo w piwnicy takiej świnki nie było
-
Madzior
Będzie miała to zagwarantowane niemal ustawowo! Nawet jak wychodzę na cały dzień z domu, to cała rodzina jest zobligowana do donoszenia smakołyków świnkom 
-
Roksi147
Przez Fionkę dziś było opóżnione dawanie witaminy C.Panieneczka wzięta na kolanka rozłożyła się do głaskania,a jak przestawałam to podgryzała mi palce
terrorystka mała.
Waga cały czas w górę dziś było 806g.
Waga cały czas w górę dziś było 806g.