Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Lilith88 »

Może dlatego bardziej biega za babami, bo po odjajczeniu musi sobie udowodnić, że wcale męskości nie stracił..
katiusha

Post autor: katiusha »

Sorry...Bo nie mogę się powstrzymać....Naprawdę...Chciałam nie pytać..A takiemu staje?!?!? :redface: Obrazek
odeta89

Post autor: odeta89 »

tak ;)
katiusha

Dzięki!!! :redface: :102: No to uspokajacz na rujkę idealny :redface:
koni

Post autor: koni »

Dziewczyny...bułkę jem i przełknąć przez Was nie mogę :)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

omg padłam :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

odeta, trzeba było pisać że nie staje.. teraz mężu katiusha'y strzeż się :szczerbaty:

Dzima.. no może George (cóż za śliczny pyszczek!) nie spowoduje, że Szkatuła polubi Zulę, ale nie siedziałaby sama (ale podjudzam :lol: )

Jakby państwo dofinansowywało chorobę zwaną świnkomanią to ja sama bym taki prezent dziewczynom sprawiła w postaci Georga :102:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
nana81

Post autor: nana81 »

katiusha pisze:Dzięki!!! :redface: :102: No to uspokajacz na rujkę idealny :redface:
No i dupa z usypiania dziecka. Leżę i wyję a Staś próbuje ustalić co się stało :rotfl:
Katiusha ja powinnam mieć zakaz czytania Twoich wypowiedzi w czasie, w którym powinnam się normalnie zachowywać.
katiusha

dortezka pisze:odeta, trzeba było pisać że nie staje.. teraz mężu katiusha'y strzeż się :szczerbaty:
Eeeeeee tam, Małż może spać spokojnie.. rozmiar nie ten :nie_powiem:
nana81 pisze:No i dupa z usypiania dziecka. Leżę i wyję a Staś próbuje ustalić co się stało
Katiusha ja powinnam mieć zakaz czytania Twoich wypowiedzi w czasie, w którym powinnam się normalnie zachowywać.
:rotfl: :rotfl: Teraz ja się zasmarkałam!
nana81

Post autor: nana81 »

Mogę Ci chusteczek użyczyć :lol:

Dzieci mam bardzo dociekliwe. Ostatnio tłumaczyłam jedenastolatkowi po co mi majtki koronkowe skoro nic nie zasłaniają (zdejmowałam pranie z suszarki)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”