jak sobie tak myślę to mój mężulek się strasznie zmienił,kiedyś było na nie,potem rób co chcesz,ale ja i tak czułam się pewniejsza jak się godził także wałkowałam ale bez przesady,a teraz też jest rób co chcesz ale wałkuje coraz krócej...
Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
-
asiaaa
Re: Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia z norki :D
są wzloty i upadki jak w każdej dziedzinie życia
może to tylko kryzys
jak sobie tak myślę to mój mężulek się strasznie zmienił,kiedyś było na nie,potem rób co chcesz,ale ja i tak czułam się pewniejsza jak się godził także wałkowałam ale bez przesady,a teraz też jest rób co chcesz ale wałkuje coraz krócej...
-
elka_w
To jak ciastem im więcej ugniatasz tym miększe 
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
A co, masz jakąś robotęAnn pisze:To życzę powodzenia, bo ciężko znaleźć coś co można połączyć z dziennymi studiamiAniBanani pisze:Tymczasem będę się musiała z wami pożegnać na jakiś czas, ponieważ przyszedł czas na znalezienie pracy.![]()
Jak coś to kontaktuj się ze mną, może pomogę
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
teraz wszyscy będą się z Tobą Ann kontaktowaćpastuszek pisze:A co, masz jakąś robotęAnn pisze:To życzę powodzenia, bo ciężko znaleźć coś co można połączyć z dziennymi studiamiAniBanani pisze:Tymczasem będę się musiała z wami pożegnać na jakiś czas, ponieważ przyszedł czas na znalezienie pracy.![]()
Jakbym miała kasę to chętnie bym zatrudniła zamiatacza bobów.. pracy co niemiara u mnie
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
Ann
No mam, ale na razie to taki temat w zawieszeniu, bo jeszcze nie wiem czy nie będę uczelni i miasta zmieniałapastuszek pisze:A co, masz jakąś robotęAnn pisze:To życzę powodzenia, bo ciężko znaleźć coś co można połączyć z dziennymi studiamiAniBanani pisze:Tymczasem będę się musiała z wami pożegnać na jakiś czas, ponieważ przyszedł czas na znalezienie pracy.![]()
-
maleńka
Dopiero tu zajrzałam, będzie czwarty prosiak
A to imię Panczo mu nawet pasuje 
-
AniBanani
Dzień dobry wszystkim. Czasu mam bardzo mało, bo udało mi się znaleźć całkiem fajną pracę, ale chciałabym wam kogoś przedstawić
Pewnie niektórzy go pamiętają..To Camelot - tak, tak to maleństwo, które widziałyście na zdjęciach.Dziś jest już z niego piękna świnka, że hohoh!
I jest jak w bajce. TŻ się zgodził, chociaż długo były wojny, że zamiast Us Teddy wolii skinny, bo są "fajniejsze' i nie będzie więcej włosów,ale cóż.
Camelocik będzie u nas 4.10.
Wszystkim polecam hodowlę sweeties cavies http://sweetiescavies.pl/
Pani z tej hodowli jest dobrą duszą. Tak bardzo kocha swoje świnki i zależy jej na dobrym domu dla nich,że zorganizowała dla Camelota transport własny. Zamiast PKS świnka przyjedzie wygodnie w samochodzie jej męża i na dodatek nie poniosę za to kosztów

Będę zaglądać na forum, obiecuję
Pewnie niektórzy go pamiętają..To Camelot - tak, tak to maleństwo, które widziałyście na zdjęciach.Dziś jest już z niego piękna świnka, że hohoh!
I jest jak w bajce. TŻ się zgodził, chociaż długo były wojny, że zamiast Us Teddy wolii skinny, bo są "fajniejsze' i nie będzie więcej włosów,ale cóż.
Camelocik będzie u nas 4.10.
Wszystkim polecam hodowlę sweeties cavies http://sweetiescavies.pl/
Pani z tej hodowli jest dobrą duszą. Tak bardzo kocha swoje świnki i zależy jej na dobrym domu dla nich,że zorganizowała dla Camelota transport własny. Zamiast PKS świnka przyjedzie wygodnie w samochodzie jej męża i na dodatek nie poniosę za to kosztów
Będę zaglądać na forum, obiecuję
- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Marzę o takim prosiaczku i chyba nie przestanę Ci zazdrościć. Brakuje Ciebie na forum i oczywiście Twoich świnkowych dzieciaczków. Swoja drogą jak tak szybko złapałaś robotę? Normalnie mówisz i masz. 
Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966
-
AniBanani
Pomogła mi trochę moja mama.Ma swoje kontakty. Kilka lat temu była dość wpływową osobą i teraz postanowiła emigrować za granicę w większości roku także tutaj mogę ją "zastąpić". Praca w butiku jej znajomej. Nie koliduje mi ze szkołą i zarabiam tyle ile bardzo mi jest potrzebne na swoje utrzymanie. Ciężko byłoby mi znaleźć inną pracę. Weterynaria to tak wymagające studia,że bez nauki w domu od razu mogę z nich rezygnować.awa39 pisze:Marzę o takim prosiaczku i chyba nie przestanę Ci zazdrościć. Brakuje Ciebie na forum i oczywiście Twoich świnkowych dzieciaczków. Swoja drogą jak tak szybko złapałaś robotę? Normalnie mówisz i masz.
Zdjęcia moich małych dzieci wrzucę jakoś na dniach, a pewnie i po weekendzie,bo jeszcze sobie załatwiłam dodatkowe kursy na studiach w weekendy - zaczynając właśnie od tego
Świnki nie ma co zazdrościć tylko pisać do hodowli i kupować
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dobrze, że załapałaś pracę, którą da się bezproblemowo połączyć ze studiami
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM