Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
tuttifrutti

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: tuttifrutti »

no ocet i soda kuchenna to mistrzostwo! Też przy praniu świńskich pomagam sobie octem i jeszcze też elegancko usuwa kamień np przy kranie, a i prysznic nim się fajnie czyści :102: Moja mama ma dość poważną astmę i wszelkie środki czyszczące powodują u niej duszności więc zastąpiła je sodą kuchenną i octem, a ja zgapiłam i czyszczą nawet lepiej niż nie jeden środek. Więc tak jak piszecie ocet dobry na wszystko :laugh:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

ANYA pisze:Jak Szkatula bedzie sie rzucala albo cykala to poloz jej palec na nos i powiedz podniesionym glosem ze nie wolno.
Obawiam się, że Dzima długo nie pochodziłaby ze wszystkimi palcami :lol:
Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Martus skoro ja mam ciagle cale palce przy Ryanie to Dzima tez ich nie straci :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Ja jednakowoż obawiałabym się takiej reakcji Obrazek.... A potem na bal kostiumowy pozostaje za pirata się przebrać.. Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Szkatuła już dobrze wie, że robi źle. Bo kiedy cyka na Zulę i zaczyna gonić, wystarczy, że krzyknę "Szkatuła!!" (czasami zarzucę też: "No kur!@!#" a ona zatrzymuje się i zgrzyta, a potem dumnie odchodzi, czyhając dalej na ofiarę Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

:rotfl: To i Łacinę trenujesz hihi.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Jak goni któryś raz z rzędu to ostro rzucam mięsemObrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

ostra z niej dziunia :rotfl: może ją też by trzeba było potraktować zębami to by się trochę uspokoiła :mrgreen:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Sesja terapeutyczna: Psycha Szkatuły vs Strach Zuli Obrazek sprzed chwili! Leżały tak dobre 30min, ale Zula zaczęła się kręcić, bo słyszała buszującą po klatce Żyletę.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Każdy stojący w Szkatułowej hierarchii niżej ma obowiązek służyć królowej w każdej chwili i wszystkim co posiada...jedzeniem, legowiskiem...sobą :levitation:
Obrazek

Zuli i jej...ObrazekObrazekObrazek wypisany na pyszczku :rotfl:
Obrazek

Szkatuła gryzła jej włosy! Mam nawet film ale długo się ładuje. :shock:
Obrazek

Wyglądają słodko, ale dziabnęła ją jędza dwa razy
Obrazek

:love:
Obrazek

Obrazek

Złudzenie...Zula wcale nie jest większa od pasidoopy...tylko zarośnięta :neener:
Obrazek

Obrazek
Pyrka
katiusha

Kapitalne te fotki :love:
:rotfl: Zula faktycznie ma to stwierdzenie wypisane w oczach :shock:
A wygląda to jakby Szkatułeczka bardzo kochała swoją koleżankę.. Piękna ta sukieneczka Zuli, niech da po nosie Szkatule za obgryzanie falbanek :angry:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”