Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
hymm.. może Ty masz rację, że nie widać.. Gery niby nie ma ale on przecież jest agouti więc ma częściowo białe kłaki 

Dzima wykap wszystkie baby razem a potem wysusz i pusc na wybieg. Jak Szkatula bedzie sie rzucala albo cykala to poloz jej palec na nos i powiedz podniesionym glosem ze nie wolno. Tak robie Ryanowi i teraz jak widze ze ma ochote wbic zebiszcze w kuperek Lewisa to wystarczy, ze sie spojrze na niego i powiem ze nie wolno i Ryan odpuszcza. Czasami wystarczy ze mu rzuce zabojcze spojrzenie i on doskonale wie ze ja tego nie lubie.
Hmm, ja nie stosuje jakiś specjalnych płynów do prania świńskich rzeczy.
Proszek i ocet spirytusowy wystarczą
oprócz tego, że wszystko wyprane to i pralka zadbana 
Proszek i ocet spirytusowy wystarczą

- Lilith88
- Kontakt:
Ja piorę w płynie do koloru, z octem nie próbowałam a może warto właśnie
nie mogę się pozbyć twardych, grubych białych plam, nawet po kilku krotnym praniu nie schodzą a wciąż ich oczywiście przybywa.. Cała reszta zabrudzeń ładnie schodzi, tylko te okropne plamy nie chcą, nie wiem nawet co to, czy one tak znaczą, ale na dywanie jak znaczą nie ma śladów więc to musi być jeszcze coś gorszego chyba 

Kulka za trzy ziko
I to z dzwonkiem, matko mia, a ja w Maxi za dychę kupuję O_O
Nigdy nie próbowałam tego sposobu z palcem, może kiedyś zrobię Kakusiowi ,jak będzie na Cziżiego skakał
Ten ocet to chyba jakiś słynny ostatnio ie zrobił, niedawno dostałam radę żeby zrobić z niego mieszankę na pająki

Nigdy nie próbowałam tego sposobu z palcem, może kiedyś zrobię Kakusiowi ,jak będzie na Cziżiego skakał

Ten ocet to chyba jakiś słynny ostatnio ie zrobił, niedawno dostałam radę żeby zrobić z niego mieszankę na pająki

- Lilith88
- Kontakt:
U mnie chwilę się chłopaki wczoraj bawili kulą smakulą, ale szybko im się znudziła, zauważyłam, że tą drewnianą z dzwoneczkiem Onyx podgryza
więc jednak czasem któryś się pobawi! Ja drewnianą i z siana też tanio kupiłam, coś koło 3-5 zł nie pamiętam dokładnie która ile.
A ocet wiem, że na owocówki, no i teraz słyszę, że i na pająki, ale ja używałam tylko do zmywania plam z kuwet co nie chciały zejść i powiem wam, że ani śladu nie zostaje więc może i do prania faktycznie dobry.

A ocet wiem, że na owocówki, no i teraz słyszę, że i na pająki, ale ja używałam tylko do zmywania plam z kuwet co nie chciały zejść i powiem wam, że ani śladu nie zostaje więc może i do prania faktycznie dobry.
Moim chodzi tylko o to, żeby kulkę wyciągnąć, potem już zero atrakcji
Ocet jak widać dobry na wszytko. Do mycia kuchenki też świetny
Szkoda tylko, że tak capi 

Ocet jak widać dobry na wszytko. Do mycia kuchenki też świetny

- Lilith88
- Kontakt:
A no zapach powala, ale po opłukaniu czy wytarciu już nie czuć
przynajmniej na kuwecie..