Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: katiusha »

:102: Szkatuła rulezzz!! Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Dzima pisze:Dzisiaj przyszedł żwirek 60kg! i paczka z Hipcia, czekam jeszcze na zooplusa. Fotorelacja jutro.
Jakieś ogromne zakupy zrobiłaś :shock: Czekamy na relację, czekamy... Szkoda, ze Szkatuła nie chce się uspokoić...
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

katiusha pisze::102: Szkatuła rulezzz!! Obrazek
Ha ha dokładnie :lol: "Trzoda" w klatce, a Królowa bezklatkowa....cały pokój jej?

Tak wygląda Selective:
Obrazek

a tak Brit:
Obrazek
Powiem wam, że jest podobny do CC, ale bardziej kruchy.

Chyba jadła Selective
Obrazek

Niestety tak aktualnie mieszkają :idontknow: przecież nie będę zmuszać Zuleńki do mieszkania z taką zołzą
Obrazek

Karma Brit miała niespodziankę...
Obrazek
Jeśli dobrze tłumaczę to Daniel Brokuł? :lol:

i druga strona
Obrazek

Zobaczcie jakie "zakurzone" świnie :laugh: Sianko węgrowskie (2kg) zatwierdzone :ok: Krzątały się pod kulą jak dosypywałam siana
Obrazek

To nie brud na monitorze, to brudna Żyleta
Obrazek

A z zooplusa przyjdą ładne, nowe, szklane poidełka (podpatrzone od Lilith Obrazek)
Obrazek

Szkatuła chciałaby was...zjeść Obrazek
Obrazek

Obrazek

Hit tych zakupów-paluszki lucernowe Obrazek
Obrazek

Legowiska i tunele i w ogóle wszystko wyprałam w próbce płynu, który dostałam na akcji w Arenie w Poznaniu. Jest super! Polecam! Nie trzeba używać proszku, pięknie pierze legowiska i dopiera twarde, białe plamy.
Obrazek
Obrazek

Maniek też się cieszył, cieszył się że "kupiłam" mu karton Obrazek
Obrazek

Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

W każdym opakowaniu Brita jest taka zabawna karta ze zwierzątkiem. Mam już chomikiem, szynszylą i królikiem. Teraz przydałaby się ze świnką morską!
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

U mnie Frugo też się cieszy z kartonu a jak się już nacieszy to wtedy przegląda zakupy :lol: Dzima a nie myślałaś o jeszcze jednej jakiejś spokojnej panience? Może Szkatuła jest zazdrosna o Żyletę i dlatego gania Zulę?
PS a co to są za karty w bricie? Ja w swoim też znalazłam ale nie mam pojęcia co to takiego :redface:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

martuś pisze:Dzima a nie myślałaś o jeszcze jednej jakiejś spokojnej panience? Może Szkatuła jest zazdrosna o Żyletę i dlatego gania Zulę?
Myśleć myślała, ale możliwe że będzie taki ciąg... Zuli odpuści jak małej Żylecie i przeżuci się na "świeżą krew" :twisted: :lol: Zastanawiałam się też na kastratem, ale coś czuję że doświnienie stoi pod znakiem zapytania-rodzice :|
Karta fajna, jest napisane co zwierzak (tu chomik) lubi a czego nie. Młodzi chcą zbierać, ale chyba nic z tego nie będzie, bo panny preferują Selective :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Karton dla Mańka najlepszy :rotfl:

Te pałeczki lucernowe rewelacja! moi też lubią, tzn. Gery uwielbia, Tasiek lubi, Wiewiór skubie, Czarny uważa za niejadalne xD czyli ogólnie bilans na plus ;) Ale marchewkowe im nie smakują, te już tylko Gery skubie od niechcenia.. Poidełka rewelacja, więc dziewczyny będą na pewno zadowolone ;) i ty również!

Kastrat to chyba dobry pomysł, wtedy model stada byłby jak w naturze i może by się wszystkie prosiaki dogadały.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Chyba też muszę wypróbować te pałeczki. Może w końcu uda się znaleźć smakołyka dla Pieszczocha :)

Ja też mam szklane poidełko z zooplusa! Jest super :)
ANYA

Post autor: ANYA »

Pare dni temu kupilam jedno szklane poidelko na probe. CHce zmienic im wszystkim bo jest swietne.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Zapomniałam napisać, że brakowało mi 1,5zł żeby mieć taniej wysyłkę to wzięłam jeszcze dziewczynom to: http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-p ... -4cm-61822 zabawka trafiła do Żylety i Zuli, bo Żyleta uwielbia takie zabaweczki (kula smakula itd :D ) i muszę wam powiedzieć, że słychać jak się bawi. Ona ma taki charakter, że wszystko ją ciekawi. Słyszy dzwoneczek podnosząc piłkę, więc ją podrzuca...kochana jest...umie zabawić się sama :love: Szkatuła to "bawi się" tylko z jedzeniem :|
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”