Dzisiaj przyszedł żwirek 60kg! i paczka z Hipcia, czekam jeszcze na zooplusa. Fotorelacja jutro. Ciekawa jestem jak karma będzie znikać, na razie w miskach tylko Brit i Selective. Rzuciły się od razu, bo podczas sprzątania klatki przez 1,5h były o sianie i wodzie. Myślałam, żeby spróbować je połączyć bez kąpieli, ale szybko porzuciłam ten pomysł.
Katiusha kąpiel tylko jak zajdzie potrzeba chodzi o to, że wsadzasz całą trójkę do wanny i one ze stresu się tulą itp., więc jak Amolika przyjedzie i puścisz je razem i będzie w miarę ok to nie ma potrzeby stresować. Poza tym jak jest naprawdę źle jak z moimi chłopakami to nawet kąpiel nie pomaga..
Aaaa, ok. Bo w kąpieli to nawet Ninka z Polą się nie tulą..Każda w swoją stronę patrzy gdzie prysnąć:roll: Pierwszą kąpiel uskuteczniłam razem. Teraz po kolei biorę Tulą się dopiero w ręczniku..
hahaha ta Szkatuła to niezła domina
ja jeszcze moich nigdy razem nie kąpałam, ostatnio Fred takiego rabanu narobił, że zastanawiam się czy nie zafundować im takiego wspólnego stresika
ja właśnie jak zaczęłam o niej czytać to tak ją sobie wyobraziłam ona w lateksie, tak jak pisałaś z tym pejczem poganiająca wszystkie wieprzowinki, no i od razu mam też wizję jak mogłabym wyglądać jej klatka