Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Dzima »

Oj nie ma tak dobrze :nono: W pralni to pół biedy jak się zleją, ale w pokoju...na dywanie... :nie_powiem: a ostatnio zrobiły się mocno flejowate i do tego wandale! Zula (tak podejrzewam) obgryzła mi ładowarkę do kompa, bo zostawiłam na podłodze, do tego posmakowała też w macie i w żwirku. Zastanawiam się czy może Zuli coś dolega, bo Szkatuła zachowywała się identycznie przed chorobą Chelsea? :think: tyle, że po ostatniej wizycie u weta to Szkatuła była tą "chorowitą".
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
nitusiek

Post autor: nitusiek »

Dzima pisze:Oj nie ma tak dobrze :nono: W pralni to pół biedy jak się zleją, ale w pokoju...na dywanie... :nie_powiem:
Dobrze, że ich siki tak bardzo nie smierdzą bo u mnie dywan jest na wykładzinie dywanowej i ta wykładzina miejscami ma ciemniejsze plamy po siuskach dziewczyn, teraz na szczęście dziewczyny upodobały sobie miejsce za klatka to tam pełno bobów.
Awatar użytkownika
joaś
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: joaś »

wyleż boczny :shock: ta świnia nie przestaje mnie zadziwiać!
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Nie uwierzycie co Żyleta właśnie robi! Wrzuca kule-smakule do miski, staje na niej przednimi łapkami i obraca jak chomiki w kołowrotku wysypując zawartość! :o zbieram szczękę z podłogi. :shock:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Lol zdolniacha z niej. A ze nauczona ze je sie z miski to wrzucila kule do miski
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Rozwiązała się zagadka kuli w misce. A ja cały czas braci wyzywałam, że kuli się tam nie wkłada bo świnka ma ją turlać :lol:
No trudno oberwali "na zapas" :laugh:
Pyrka
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Dzima pisze:Rozwiązała się zagadka kuli w misce. A ja cały czas braci wyzywałam, że kuli się tam nie wkłada bo świnka ma ją turlać :lol:
No trudno oberwali "na zapas" :laugh:
Hahaha... dobre :laugh: Albo oberwali za coś czego nie zauważyłaś że zbroili :rotfl:
katiusha

Post autor: katiusha »

Dzima pisze:Nie uwierzycie co Żyleta właśnie robi! Wrzuca kule-smakule do miski, staje na niej przednimi łapkami i obraca jak chomiki w kołowrotku wysypując zawartość! :o zbieram szczękę z podłogi. :shock:
Obrazek Ale z niej cwaniara!!! Trzeba przyznać, że umie sobie ułatwić życie i dostęp do smakołyków :mrgreen:
patic6

Post autor: patic6 »

Zdolna bestia :shock:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

No szacun za kreatywność :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”