Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Dzima »

Dziewczyny spacerują i zwiedzają na zmianę swoje posiadłości.
Szkatuła wyjada siano "od wrogów".
Żyleta i Zula szukają szczęścia w nieswoich miskach.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

Post autor: katiusha »

Wymieniają się darami. Może idzie ku zakopaniu wojennego topora Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

katiusha pisze:Achhh rozumiem, taka Świnita Wurst Obrazek- bardzo na czasie Obrazek
:rotfl:

Dzima ja nie rozdzielalabym panien. W koncu sie dogadaja a krew sie nie leje przeciez.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Anya, krew się nie lała, ale było źle...jak kiedyś z Chelsea :sadness: pamiętasz? Została tak stłamszona przez Szkatułę, że nie mogła się po klatce poruszać. Nie chciałam, żeby z Zulą było tak samo i rozdzieliłam zawczasu. Widocznie Szkatuła musi ochłonąć. :idontknow:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima pisze:Anya, krew się nie lała, ale było źle...jak kiedyś z Chelsea :sadness: pamiętasz? Została tak stłamszona przez Szkatułę, że nie mogła się po klatce poruszać. Nie chciałam, żeby z Zulą było tak samo i rozdzieliłam zawczasu. Widocznie Szkatuła musi ochłonąć. :idontknow:
Slyszalam, ze zwierzeta sie upodabniaja charakterem do wlascicieli :think: Ciekawe po kim Szkatula moze byc taka wredna :think:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Możliwe, bo na dodatek jestem ruda... :twisted: ale jak wytłumaczyć fakt że Żyleta i Zula to ugodowe aniołki :szczerbaty:
Pyrka
ANYA

Szkatula przejela caly Twoj charakter
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

ANYA pisze:
Dzima pisze:Anya, krew się nie lała, ale było źle...jak kiedyś z Chelsea :sadness: pamiętasz? Została tak stłamszona przez Szkatułę, że nie mogła się po klatce poruszać. Nie chciałam, żeby z Zulą było tak samo i rozdzieliłam zawczasu. Widocznie Szkatuła musi ochłonąć. :idontknow:
Slyszalam, ze zwierzeta sie upodabniaja charakterem do wlascicieli :think: Ciekawe po kim Szkatula moze byc taka wredna :think:
Ja nie miałam odczucia że Dzima jest wredna na WPA ale z drugiej str mój wredny Gery ja polubił a on nie lubi nikogo hahaha może coś w tym jest :lol:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Daawno nas nie było, a tu takie zmiany... Myślisz, że dziewczyny jeszcze kiedyś będą mieszkać razem?

No i wszystkiego najlepszego w nowym roku dla Ciebie, dziewczyn i Szkatuły (bo z tego co rogiem, to ona jakaś inna? :lol: )
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Liczę, że zamieszkają ze sobą :roll: Na wybiegach jest spoko...dopóki Zula nie podejdzie za blisko...
Ostatnio Szkatuła ma dziwny zwyczaj wylegiwania się na boczku :think: nawet na rękach...
Obrazek

Obrazek

Moje doopcie :love:
Obrazek

One się tak kochają Obrazek
Obrazek

Obrazek
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”