Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Powiem tylko tyle:...Było godnie.martuś pisze:Dzima gdzie tak zabalowałaś, że fotek nie wrzucasz?
Szkatuła 30 i 31.12 spędziła w oddzielonej części klatki. Teraz już wszystkie biegają razem jednak nie powiem, że jest lepiej. Bo nie jest. Wydaje mi się, że Szkatuła woli być sama, choć jak nie miała kogo gonić to obgryzła matę

Natasza, katiusha, KiteeKatt, Assia_B bardzo dziękuję za życzenia

Czas podsumować 2014 rok....

Obroniłam tytuł inżyniera, Maniek osiągnął piękny wiek kociego seniora, no i z aspołecznej samotnej Szkatuły, zrobiła się aspołeczna wredota ze stadem świń.

Ostatnio zmieniony 02 sty 2015, 16:24 przez Dzima, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Dzima
- Kontakt:
Szkatuła rozpoczęła dzień ostrą gonitwą za Zulą, dopadła ją a ta płakała. Klatka przebudowana-świnie rozdzielone 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Szkoda że tak się kłócą
ale i tak dobrze że na spacerniak da rade je razem wypuścić, u mnie wiadomo że to by nie przeszło Geronimo i Tasman by odrazu się pozabijać chcieli..

- Dzima
- Kontakt:
Jest mi przykro, bo łączenie było szybkie, przez kilka miesięcy było spoko, świnie szczęśliwe, a teraz jej odjeb
żeby to chociaż było gnębienie spowodowane rują...ale nie. Od razu zęby w ruch. 

Pyrka
Za TM
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Jak najbardziej cię rozumiem. Gery i Tasiek wychowali się razem przez kilka miesięcy też żyli sobie razem i było ok a teraz niby się nienawidzą i odrazu na siebie rzucają ale jak nie wiedzą się to jest alarm, panika i lament a na końcu tak jak ostatnio jak Tasman był w kuchni z Onyxem to depresja.. Geronimo było widać że jest smutny i tęskni ale jak go wypuściłam do chłopaków to odrazu rzucał się na siebie z Taśkiem.. Taki toksyczny związek normalnie..
Wiem, że Ci przykro ale skoro da rade je razem puścić to próbuj czasem może w końcu się Szkatułka opanuje.. Trzymam za to kciuki mocno
I życzę Ci tego z całego serca 
Wiem, że Ci przykro ale skoro da rade je razem puścić to próbuj czasem może w końcu się Szkatułka opanuje.. Trzymam za to kciuki mocno

- Dzima
- Kontakt:
Świniom nie dogodzisz
Szkatuła najchętniej gnębiłaby Zulę, Zula przed nią ucieka, a Żyleta wszystkich kocha i tęskni za tą wredotą, bo leżą razem przez kratki.
Aktualnie mieszkają rozdzielone: Szkatuła i Żyleta+Zula
Klatka trochę zmieniona.

Część królowej ciemności 2 x 2 kratki + piętro, trochę mało więc niech się szybko uspokoi

Dobrze, że niczego nie wyrzucam i nie wyprzedaję, bo nie wiadomo czy się kiedyś nie przyda...paśnik wrócił.

Szkatuła przyzwyczaja się do widoku zza krat

Wreszcie nie przeganiana i nie tłamszona. Gdyby Szkatuła ją tylko goniła bez użycia zębów to bym nie rozdzielała, Żyleta nauczyła się jej schodzić z drogi, a Zula...panikuje i piszczy.

Naelektryzowana od tunelu

i komiks autorstwa kakazumy nabrał dla mnie ogromnego znaczenia

Maniek po sylwestrze

Aktualnie mieszkają rozdzielone: Szkatuła i Żyleta+Zula
Klatka trochę zmieniona.

Część królowej ciemności 2 x 2 kratki + piętro, trochę mało więc niech się szybko uspokoi
Dobrze, że niczego nie wyrzucam i nie wyprzedaję, bo nie wiadomo czy się kiedyś nie przyda...paśnik wrócił.
Szkatuła przyzwyczaja się do widoku zza krat

Wreszcie nie przeganiana i nie tłamszona. Gdyby Szkatuła ją tylko goniła bez użycia zębów to bym nie rozdzielała, Żyleta nauczyła się jej schodzić z drogi, a Zula...panikuje i piszczy.

Naelektryzowana od tunelu

i komiks autorstwa kakazumy nabrał dla mnie ogromnego znaczenia

Maniek po sylwestrze
Pyrka
Za TM
Za TM