Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Zaffiro »

Oj biedulka :( oby to nic poważnego nie było :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

uwielbiam ten moment kiedy na wybiegu nie ma bobków po czym nie minie 5 minut i znowu to samo i to nasze sprzątanie to ehh :102: no ale w końcu to świnie :D . Ja nie mam pojęcia co to za gulka , ale faktycznie warto byłoby posłuchać innych a do weta i tak się udać, tak więc :fingerscrossed:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Dzima a nie jest to ślad po strupku? :think:
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: effcien »

Hm, Jadźka ma takie ślady po martwicy po zastrzykach... Ale jak jest gula,to raczej nie to. Kaszak?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

anuleczka pisze:Dzima a nie jest to ślad po strupku? :think:
To na pewno nie jest ślad po strupku, bo nie jest płaski tylko to twarda gula-taka duża jak obejmuję palcami, a ten "strupek" jest tak jakby zapadnięty i z "dziurą" na środku :( Chyba ją to nie boli, bo daje się dotykać, ale nie za długo :roll:
A do weta dopiero za tydzień....bo kasa :idontknow:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
nitusiek

Post autor: nitusiek »

Natasza pisze:uwielbiam ten moment kiedy na wybiegu nie ma bobków po czym nie minie 5 minut i znowu to samo i to nasze sprzątanie to ehh :102: no ale w końcu to świnie :D . Ja nie mam pojęcia co to za gulka , ale faktycznie warto byłoby posłuchać innych a do weta i tak się udać, tak więc :fingerscrossed:
Ja tez uwielbiam ten moment dosłownie moment, odkurzyłam pokój (wykładzine) a że moje panny mają cały czas klatke otwartą to za chwilę juz musiały bobkami oznaczyc swoja trasę a nie było mnie chwile, bo chowalam odkurzacz :glowawmur:

Co do tej gulki to nie mam pojecia wet pewnie wskazany jak jej to nie zniknie.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dzima u mnie jest dobry wet tylko rzadko przyjmuje, 20zł wizyta. Miałabyś blisko, chociaż w sumie nie wiem czy od Ciebie do Poznania nie bliżej. W każdym razie mi go poleciła Pani z zoologicznego, która chodzi do niego ze swoją świnką, ponoć przeprowadzał jakąś operację na jej prosiaczku tylko nie pamiętam co to było.

Tak czy inaczej :fingerscrossed: żeby to nie było nic poważnego :buzki:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

:ok: będzie dobrze
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

chyba że to był kiedyś kaszak a teraz są resztki po tym jak był otwarty?
ogólnie nie ma co gdybać.. pójdziesz do weta, to się dowiesz..

a z łokciami u kota to mnie zaskoczyłyście :102: człowiek uczy się jednak całe życie :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To jest początek "pięknego" kaszak-oglądałam ble foty w necie :roll: Będzie dobrze. Musi.
Szkatuła niczym nie wzruszona dowodzi swoją armią "głupków". Zadanie na dziś: obrona bobków.
Siedziały tak kiedy ogarniałam "ich wystrój klatki", a chciałabym zaznaczyć, że miały ją otwartą, więc ewidentnie siedziały i pilnowały swoich bobków przed wariatką.Bo przecież jak nazwać osobę, która bezczelnie każdego dnia wybiera g*#@ z klatki Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Żyleta i Zula szybko zdezerterowały, jednak pani generał ani myślała się ruszyć. Wybierałam wszystko ręcznie bezpośrednio spod niej :nie_powiem:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”