Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Zaffiro

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki...ZAMKNIĘTE do 5 stycznia

Post autor: Zaffiro »

ooo fajne :D a na jakiej zasadzie działa? coś jak dry bed? coś się daje pod ten materacyk? ;)
boe22

Post autor: boe22 »

No nie jak dry bed, bo nie przepuszcza pod spód, raczej zatrzymuje w środku :lol:
Ja kiedyś seni podkładałam, teraz wkładam do klatek same materace i co 2 dni piorę.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Aaaa to teraz już wszystko wiem :D dziękuję za wyjaśnienie :buzki:
Awatar użytkownika
llenka
Miejscowość: ŁÓdź
Kontakt:

Post autor: llenka »

boe22 pisze:No nie jak dry bed, bo nie przepuszcza pod spód, raczej zatrzymuje w środku :lol:
Ja kiedyś seni podkładałam, teraz wkładam do klatek same materace i co 2 dni piorę.
a jak wygląda pielęgnacja takiego materacyka z sierści, sianka i tym podobnych ustrojstw?
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów :meeting:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
boe22

llenka pisze:
boe22 pisze:No nie jak dry bed, bo nie przepuszcza pod spód, raczej zatrzymuje w środku :lol:
a jak wygląda pielęgnacja takiego materacyka z sierści, sianka i tym podobnych ustrojstw?
No i właśnie dlatego nie lubię dry bedów....materac bierzesz, wytrzepujesz, wrzucasz do pralki na 40 i koniec...a z dry bedem trzeba walczyć. Poza tym Utut ma(raczej miał) problemy ze stopami, jeżeli urzęduje na materacach to po problemie ;) . Maść stała się zbyteczna.
Awatar użytkownika
llenka
Miejscowość: ŁÓdź
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki..ZAMKNIĘTE do stycznia/lu

Post autor: llenka »

a w czym przeszkadzał mu dru bed z tymi stópkami?
i jak wygląda walka z dry bedem. Ja od dawna chciałam dry bed, ale jakoś się nie składa abym na niego miała kaskę (bo a to jakiś vet wyniknie, albo ja chora, albo inne losowe sprawy...) albo się nie składa - sama wiesz ;)
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów :meeting:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
anuleczka

Re: ZAMKNIĘTE do 5 stycznia, ale gotowce do kupienia od ok.9

Post autor: anuleczka »

nana81 pisze:
Obrazek
Jakie to jest wszystko piękne. Po nowym roku musze zrobić takie zamówienie i to gniazdo rewelacja. Mojej Tosieńce by się spodobało, bo ona lubi hamaczki. Pastuszku mam nadzieję, że będą właśnie te kolory :love:
boe22

llenka pisze:a w czym przeszkadzał mu dru bed z tymi stópkami?
i jak wygląda walka z dry bedem. Ja od dawna chciałam dry bed, ale jakoś się nie składa abym na niego miała kaskę (bo a to jakiś vet wyniknie, albo ja chora, albo inne losowe sprawy...) albo się nie składa - sama wiesz ;)
Wszystko kwestia gustu, ja wolę materace.
Trzeba samemu spróbować wszystkiego, żeby się przekonać. Jak dla mnie odkłaczanie i wyciąganie cząstek pokarmu z dry bed`u to istny horror! A i tak nawet po praniu zawsze coś tam zostanie!
Odkąd są materace sprzątanie klatek idzie szybciej, a Utut ma ładne stopy(bez odcisków, suchości, zgrubień itp.- zawsze miał problemy, co oznaczało codzienne smarowanie maścią).
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

boe22 ja właśnie też czyham na materace i zamówię u Pastuszka 70/175 bo będą wygodniejsze niż kocyki i mięciutkie. Ja legowiska od Pastuszka piorę w pralce na zwykłym praniu z wirowaniem i nic się z nimi nie dzieje więc kocyk na pewno będzie też okej.
Ale to już będę meczyc Pastuszka jak będzie zbierała zamówienia :twisted:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
nana81

Post autor: nana81 »

nowe sposoby użycia worka na siano

Zdjęcia z kategorii gdzie jest świnka :lol:

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”