Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
... taka już ich natura.Maja1983 pisze:One nie robią sobie krzywdy przy tych igraszkach?

Swinko fani są niesamowici. Normalny człowiek skrzywiłoby się na wspomnienie o swinkowych bobkach, my natomiast możemy toczyć całe rozmowy i debaty o świńskiej kupie, jej jedzeniu i jej słodkości.
Nic nie przebije jednak słodkości świnkowych stópek

Nic nie przebije jednak słodkości świnkowych stópek

Maja jestes przewrazliwionaMaja1983 pisze:One nie robią sobie krzywdy przy tych igraszkach?

Dzima ale masz wesolo z nimi. Po prawej stronie klatki miedzy wewnetrzna scianka i rampa masz luke? Nie spadna Ci swinki? Bo moje zepchnelyby ta druga swinke, ktora tam stoi. Ryan chcial ostatnio zejsc na dol to Lewis mu sie polozyl prz zejsciu i cykal na niego, a Ryan przeszedl po nim

Dobrze, że nie tylko Pieszczoś buczy na kolegę i prycha
Ale powoli chyba się zaprzyjaźniają... powolne to powoli, ale widzę światełko w tunelu..

Anya może i jestem przewrażliwiona, ale cóż poradzić, taka już moja natura
po mamusi 

Sodomia!
Wariaty po prostu.
W pełnej krasie widać klatkę na filmikach, nie-sa-mo-wi-ta! Ile to jest cm bo znaleźć nie mogę (ale ja to trochę ślepa jestem
)

W pełnej krasie widać klatkę na filmikach, nie-sa-mo-wi-ta! Ile to jest cm bo znaleźć nie mogę (ale ja to trochę ślepa jestem

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Anya nie spadną, bo żadna się nie porywa na takie skoki, na szczęście
Maja one nie robią sobie krzywdy, bo się nie gryzą tylko chcą na siebie wskoczyć, a że mają obie ruje to wygląda to jak wygląda. Gdyby jedna tylko miała ruje to druga by uciekała.
Klatka ma 175x70 +piętro 140x35

Maja one nie robią sobie krzywdy, bo się nie gryzą tylko chcą na siebie wskoczyć, a że mają obie ruje to wygląda to jak wygląda. Gdyby jedna tylko miała ruje to druga by uciekała.
Klatka ma 175x70 +piętro 140x35
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Jakie słodziachne zdjęcia , przejrzałam i nadrobiłam zaległości 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.